12 april 2016

EK 2016 voetbalshirts

Nu de deelnemers van het EK 2016 bekend zijn, presenteren de kledingsponsoren steeds meer voetbalshirts die op komend EK in Frankrijk te bewonderen zijn. Inmiddels zijn van alle aan het EK van 2016 deelnemende landen de voetbalshirts gelanceerd. Voetbalshirts.com biedt een duidelijk overzicht van deze Euro 2016 voetbalshirts. Klik in de tabel op de naam van jouw favoriete land en check hoe het gepresenteerde EK 2016 shirt eruit ziet.

De blogs van de officieel gepresenteerde EK voetbalshirts vind je hieronder. Liefhebbers van voetbalshirts hebben geluk: er doen bij deze editie van het EK wel 24 teams mee. Dat betekent dat er meer EK voetbalshirts worden gelanceerd dan ooit tevoren. Dit betekent dat verschillende kledingsponsor verantwoordelijk zijn voor de designs van de voetbalshirts op het EK. De drie strepen van Adidas zijn tijdens Euro 2016 alom vertegenwoordigd. Van maar liefst elf teams is het Duitse sportmerk kledingsponsor: België, Duitsland, Hongarije, Noord Ierland, Oekraïne, Rusland, Spanje Wales & Zweden. Nike volgt op gepaste afstand met zes teams: Engeland, Frankrijk, Kroatië, Polen, Portugal, & Turkije. Ook PUMA staat in de top drie van de kledingsponsoren tijdens het EK. Met Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië en Slowakije is het kledingsponsor van vijf landen. Daarnaast zijn er vier merken die één land onder hun hoede nemen. Het Italiaanse merk Errea is kledingsponsor van Ijsland, het Italiaanse merk Macron is kledingsponsor van het nationale elftal van Albanië, het Spaanse merk JOMA voorziet het nationale elftal van Roemenië van voetbalshirts en teamkleding & het Engelse voetbalmerk Umbro sponsort Ierland. Tijdens het EK zijn er dus zeven merken vertegenwoordigd.

Op het EK van 2016 spelen de deelnemers met de Beau Jeu voetbal van Adidas. Letterlijk vertaald staat dit voor "Het mooie spel". De voetbal bevat de kleuren van de Franse vlag en kent ook zilveren details. Check hieronder het overzicht met de voetbalshirts van alle Euro 2016 teams. Klik op het land om meer details over het voetbalshirt te weten te komen.

Overzicht van alle gepresenteerde Euro 2016 thuisshirts

Frankrijk

Roemenië


Albanië

Zwitserland

Engeland

Rusland Wales

Slowakije

Duitsland

Oekraïne

Noord-Ierland

Polen
Spanje Turkije

Kroatië

Tsjechië
België Italië           Zweden

Ierland

Portugal Ijsland Oostenrijk

Hongarije

Euro -2016-voetbalshirts
Euro 2016-2

Overzicht van alle gepresenteerde Euro 2016 uitshirts

Frankrijk Roemenië Albanië Zwitserland 
Engeland
Rusland Wales Slowakije
Duitsland Oekraïne Noord-Ierland Polen
Spanje Turkije   Kroatië   Tsjechië    
België Italië Zweden

Ierland

Portugal Ijsland Oostenrijk   

Hongarije

EURO 2016 voetbalshirt kopen

Check op onze speciale EK2016 pagina waar de voetbalshirts en ook trainingskleding verkrijgbaar zijn. Alle EK voetbalshirts zijn bovendien binnenkort te koop in bij de grootste online voetbalshop Subside Sports. Hier scoor je jouw voetbalshirt inclusief officiële bedrukking van sterspelers als Ronaldo, Zlatan, Müller, Bale en Lewandoski en EK badges. Voor de nog niet uitgelekte of niet officieel gepresenteerde (Nike) EK shirts geldt: deze zijn vanaf omstreeks maart 2016 verkrijgbaar in de online voetbalshop van Subside Sports, inclusief 10% korting: Subside Sports, het grootste aanbod EK voetbalshirts en merchandise!

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening over alle gepresenteerde EK voetbalshirts!


Euro -2016-voetbalshirts (1)


Uitshirts -ek -2016