11 september 2015

Roemenië voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Roemenië voetbalshirts voor het EK van 2016 en de periode 2016-2017 zijn vandaag officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Joma en de Roemeense voetbalbond FRF (Federația Română de Fotbal). Eerder presenteerden de FRF en Joma al nieuwe voetbalshirts in juni 2015, toen bekend werd dat het merk de nieuwe kledingsponsor van het land werd. Deze zijn maar in een drietal wedstrijden gebruikt. In de nieuwe voetbalshirts speelt het nationale elftal van Roemenië de wedstrijden tijdens Euro 2016 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Het Spaanse sportmerk Joma en de voetbalbond van Roemenië presenteerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Roemenië Euro 2016-2017 thuisshirt

Het nieuwe Roemenië Euro 2016-2017 thuisshirt is uitgeraard weer overwegend geel en bevat dit seizoen verschillende accenten uit de vlag van het land. Zo is het shirt uitgerust met een rode strip over de zijkanten van het voetbalshirt en onder de oksels. Deze rode details zijn ook terug te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen. De hals van het voetbalshirt is overwegend licht blauw en de v-hals bevat drie subtiele lijnen in de Roemeense driekleur. De kleuren van de Roemeense vlag zijn namelijk blauw, geel en rood. Verder staat het logo van Joma op zowel de rechter borst als op de mouwen en bevat de linker borst het logo van de Roemeense voetbalbond. Het nieuwe Roemenië thuistenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een geel short en gele kousen.

Roemenië Euro 2016-2017 uitshirt

Het nieuwe Roemenië uitshirt voor Euro 2016 is ook geheel in stijl van de kleuren van de Roemeense vlag en is bovendien gebaseerd op hetzelfde template. Dit voetbalshirt is overwegend rood met gele panelen aan de zijkanten van het shirt, onder de oksels en aan de onderkant van de mouwen. Ook dit shirt bevat een blauwe hals en in de v-hals van het shirt is de vlag van het land verwerkt. De logo's van Joma en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het nieuwe Euro 2016 thuisshirt van Roemenië. Het nieuwe uittenue van het land, waarvan Idordanescu bondscoach is, wordt gecompleteerd door rode sokken en rode shorts. Check hieronder de foto's van de nieuwe Roemenië voetbalshirts 2016-2017, waarin sterren als Rat, Goian, Torje en Maxim zullen schitteren tijdens het EK!

Roemenië voetbalshirt kopen

Het nieuwe Roemenië thuisshirt en uitshirt voor Euro 2016 kan je vanaf nu kopen in de online Roemenië shop van Subside Sports.  Of in deze officiële Roemenië STORE. Check daar nu ook verschillende goedkope Roemenië fan t-shirts en het retro shirt van het land. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van Roemenië. Andere Roemenië producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast!

Heb je een mening over de voetbalshirts van Roemenië? Deel het hieronder!

Roemenie -voetbalshirt -euro -2016-thuis

Roemenie -voetbalshirt -euro -2016-uit