Roemenië voetbalshirts 2021-2022

De Roemeense voetbalbond en kledingsponsor JOMA hebben vandaag de nieuwe Roemenië voetbalshirts 2021-2022 gelanceerd. In deze tenues speelt het Roemeense voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. In poule J strijdt Roemenië met Duitsland, Ijsland, Macedonië, Armenië en Liechtenstein om een ticket naar Qatar. Ook dit jaar is JOMA weer verantwoordelijk voor het design van de tenues. Het Spaanse sportmerk heeft sinds de zomer van 2015 een verbintenis met de voetbalbond van Roemenië.

Roemenië thuisshirt 2021-2022

Het Roemenië thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geheel geel en bevat een design van dunne verticale pinstripes over de body van het tenue. In de lijnen is een speciaal watermerk verwerkt. Dit betreft een watermerk van de vijf symbolen, die ook terug komen in het wapen van Roemenië. Dit betreffen een steenarend, een oeros, een dolfijn, een aquila en een leeuw. Deze vijf dieren staan symbool voor de verschillende regio’s binnen het land. De v-hals van het voetbalshirt is wit en het logo van JOMA staat in het blauw op de rechterborst en op de mouwen. De linkerborst bevat de badge van de Roemeense voetbalbond, de Federația Română de Fotbal (FRF). In de hals is de volgende tekst verwerkt: “Luptăm Împreună” (Laten we samen strijden) en op de achterkant prijkt het wapen van het land. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten drie lijnen in de kleuren van de Roemeense vlag: blauw/geel/rood. De kousen zijn ook geel met aan de bovenkant drie lijnen in deze kleuren.

Roemenië uitshirt 2021-2022

Het Roemenië uitshirt 2021-2022 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is echter geheel blauw met dunne lijnen, waarin ook weer de vijf dieren zijn verwerkt. De v-hals van het tenue is ook wit en alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor alle details. Dit tenue wordt compleet gemaakt door hetzelfde witte voetbalbroekje als die van het thuistenue. De kousen van het uittenue zijn blauw met aan de bovenkant weer de lijnen in de kleuren van de vlag van het land. De keepers van Roemenië dragen deze jaargang een zwart keepersshirt en dit tenue heeft ook hetzelfde template als het thuisshirt en uitshirt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Roemenië voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Hagi, Man, Stanciu, Chiriches, Marin, Florinel Coman en nog meer spelers.

Roemenië voetbalshirt bestellen

De nieuwe Roemenië voetbalshirts 2021-2022 kan je vanaf medio april kopen in de onderstaande online winkel. De prijs van het shirt is ongeveer € 75,-. In deze webshop kan je het Roemenië shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check in deze shop ook andere Roemenië producten. Directe levering gegarandeerd!

Koop je nieuwe Roemenië shirt altijd in deze winkel! 

Roemenië thuisshirt 2021-2022

Roemenië uitshirt 2021-2022