Roemenië voetbalshirts 2023-2024

De nationale voetbalbond van Roemenië en kledingsponsor JOMA hebben deze week de nieuwe Roemenië voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze voetbalshirt speelt het Roemeense de Euro 2024 kwalificatiewedstrijden in de periode 2023-2024. Roemenië speelt in de poulefase van het kwalificatietoernooi tegen Zwitserland, Israël, Kosovo, Wit-Rusland en Andorra in poule I. Ook dit jaar is JOMA weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Roemenië voetbalshirts. Deze functie heeft het Spaanse sportmerk sinds 2015.

Roemenië thuisshirt 2023-2024

Het Roemenië thuisshirt 2023-2024 is natuurlijk overwegend geel en de band aan de onderkant van de mouwen is geheel in stijl van de kleuren van de nationale vlag: blauw/geel/rood. Verder wordt het voetbalshirt gekenmerkt door een diagonale band op de zijkanten van het voetbalshirt. Deze band bevat verschillende Roemeense symbolen, zoals de gouden adelaar, de oeros, dolfijnen, de zwarte adelaar en een leeuw. Het voetbalshirt heeft een open y-hals en zowel op de rechterborst als op de mouwen staat het logo van JOMA. De linkerborst is uitgerust met het officiële logo van de Roemeense voetbalbond (Federația Română de Fotbal/FRF). In de nek op de achterzijde van alle Roemenië voetbalshirts prijkt een graphic van een adelaar met daarboven de Roemeense driekleur. De binnenkant van de hals bevat de tekst: ''Luptam Impreuna'' (We vechten samen). Het Roemenië thuistenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje en gele kousen met details in de kleuren van de nationale vlag.

Roemenië uitshirts 2023-2024

Het Roemenië uitshirt 2023-2024 heeft hetzelfde template als het uitshirt. Dit voetbalshirt is volledig rood en de band aan de onderkant van de mouwen is ook in stijl van de nationale driekleur. Dit voetbalshirt bevat ook de diagonale band met de nationale symbolen op de zijkanten van het tenue. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen met contrasterende details. Tijdens sommige uitwedstrijden draagt het Roemeense voetbalelftal het Roemenië 3e voetbalshirt 2023-2024. Dit voetbalshirt is blauw en heeft ook hetzelfde template als de andere twee voetbalshirts. De band aan de onderkant van de mouwen is blauw/geel rood en de adelaar op de achterkant van het tenue is wit. Dit tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe JOMA Roemenië voetbalshirts 2023-2024, welke vanaf nu tot medio april 2024 gedragen worden. Wanneer het Roemeense voetbalelftal zich plaatst voor het EK in Duitsland lanceren Joma en de nationale voetbalbond nieuwe voetbalshirts.

Roemenië voetbalshirt bestellen

De nieuwe Roemenië voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf medio april bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) zijn de drie nieuwe voetbalshirts € 79,95. In deze winkels vind je ook andere merchandising van het land en kun je de voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel de Roemenië voetbalshirts direct in deze winkel! 

Roemenië thuisshirt 2023-2024

Roemenië thuisshirt 2023-2024

Roemenië uitshirt 2023-2024

Roemenië 3e voetbalshirt 2022-2023