CFR Cluj voetbalshirts 2019-2020

De Roemeense voetbalclub CFR Cluj heeft in samenwerking met kledingsponsor JOMA inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de club onder andere de wedstrijden in de groepsfase van de Europa League. De club van trainer Petrescu neemt het in groep E op tegen Stade Rennes, Celtic en Lazio Roma. In de nieuwe voetbalshirt speelt de club bovendien de wedstrijden in de Roemeense Liga I en de beker dit seizoen. Het Spaanse sportmerk JOMA is sinds de zomer van 2016 kledingsponsor van Cluj.

CFR Cluj thuisshirt 2019-2020

Alle nieuwe CFR Cluj voetbalshirts voor 2019-2020 hebben hetzelfde template. Het thuisshirt van Cluj is bordeaux rood met een design van dunne, verticale strepen. Het tenue van Cluj is verder uitgerust met een klassieke polokraag. Vanaf deze kraag loopt een subtiele gouden lijn naar de mouwen. Het logo van JOMA staat zowel op de rechterborst als op de mouwen. De linkerborst van het Cluj tenue bevat het logo van de club. Op het midden van de voetbalshirts staat sponsor NTT Data als hoofdsponsor en daarboven staat de Roemeense vlag. Autoworld staat als subsponsor op de mouwen van het tenue. De achterkant van het shirt bevat de naam van de club met het oprichtingsjaar: 1907. SportingBet staat op de achterkant van het voetbalshirt. Het thuistenue van CFR Cluj wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje en dito kousen.

CFR Cluj uitshirts 2019-2020

Het CFR Cluj uitshirt voor 2019-2020 is wit met een polokraag. Ook dit tenue bevat een lijn van de hals naar de onderkant van de mouwen. De logo's van de club, JOMA en de sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen. Het CFR Cluj uitshirt is geel met een ronde hals en dunne pinstripes. Dit tenue heeft een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Check hieronder nog een afbeelding van de nieuwe Cluj tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Omrani, Tucudean, Manea, Culio, Deac, Camora en nog meer spelers.

Helaas kun je de nieuwe tenues van Cluj alleen in de clubshop van de club uit Roemenië bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues van dit seizoen? Check het dan in deze winkel. Directe levering!