9 november 2015

Tsjechië thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Tsjechië thuisshirt voor Euro 2016 is officieel gelanceerd door de voetbalbond en PUMA. In dit voetbalshirt speelt het land in de thuiswedstrijden tijdens Euro 2016 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens het EK is Tsjechië ingedeeld in poule D met Spanje, Kroatië en Turkije. Tijdens de kwalificatiereeks voor het WK van 2018 is het land ingedeeld in de vrij zware poule C met Duitsland, Noord Ierland, Noorwegen, Azerbeidzjan en San Marino. Het Duitse sportmerk PUMA is sinds 1995 kledingsponsor van de Tsjechische voetbalbond en vorig jaar verlengden beide partijen het contract tot in ieder geval het WK. Tsjechië neemt voor de zesde achtereenvolgende keer deel aan het EK. In 1996 wist het land zelfs de finale te halen. Nieuwsgierig naar het design van het nieuwe voetbalshirt?

Tsjechië thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Tsjechië Euro 2016 thuisshirt is dan ook gebaseerd op het legendarische thuisshirt van 1996, het jaar waarin het land de finale van het EK behaalde en uiteindelijk van Duitsland verloor. Het nieuwe shirt heeft een bordeaux rode kleur als belangrijkste kleur. Verder wordt het nieuwe voetbalshirt van Tsjechië gekenmerkt door een design van flitsende rode v-banen in verschillende afmetingen over de voorkant van het voetbalshirt. De kleur van dit v-design is lichter dan de bordeaux rode kleur. Deze helder rode kleur komt bovendien terug in de brede band over de schouders en mouwen. Het design van deze banen is afgeleid van het logo van de voetbalbond. Verder bevat het shirt een ronde hals (crew neck) met een kleine opening. Opvallend aan het nieuwe shirt is dat de logo's van PUMA en de voetbalbond op het midden van het shirt staan. Het logo van de kledingsponsor staat net onder de hals en daaronder het logo van de Tsjechische voetbalbond FACR (Fotbalová asociace České republiky). Bovendien betreft het logo van de voetbalbond een vintage logo. Het nieuwe Tsjechië thuistenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een bordeaux rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een helder rode strip. Ook op het short zijn de logo's van de voetbalbond en Puma vertegenwoordigd. De kousen van het nieuwe Tsjechië tenue zijn ook bordeaux rood met aan de zijkanten een helder rode strip. Het nationale elftal van Tsjechië speelt de eerste wedstrijd in dit tenue  tegen Polen op 17 november 2015. Dan zien we ook sterren als Necid, Plasil en Kadlec in de nieuwe voetbalshirts van het land schitteren. De nieuwe voetbalshirts van Tsjechië zijn door de kledingsponsor uitgerust met de nieuwste technieken. Vind daarover meer informatie hieronder. Check nu ook het nieuwe Tsjechië uitshirt 2016-2017.

Tsjechië voetbalshirt Euro 2016 kopen

Het nieuwste Tsjechië voetbalshirt 2016-2017 kan je vanaf december zowel voor volwassenen als voor kinderen kopen in de online Tsjechië shop. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen ongeveer € 70,-. Het is bovendien mogelijk het shirt te voorzien van de officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer. Check bovendien het overzicht met andere beschikbare of goedkopere Tsjechië producten zoals retro shirts of t-shirts in het overzicht hiernaast of hieronder.

Heb je een mening over het nieuwe shirt? Deel het hieronder!

Tsjechie -thuisshirt -2016-2017

Tsjechie -voetbalshirt -ek -2016

Tsjechie -shirt -thuis -2016-2017

Extra informatie Tsjechië authentic voetbalshirts 2016-2017

De nieuwste Tsjechië voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de PUMA USP Dry systeem. Dit systeem zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties. De authentic Tsjechië voetbalshirts zijn uitgerust met nog een extra systeem. Deze zijn  met de nieuwe ACTV Thermo technology. Deze technologie is in elk nieuw PUMA Euro 2016 voetbalshirt verwerkt. Het zorgt voor een micro-massage van de huid en daarnaast in diverse zones voor een snellere en effectievere doorstroming van het bloed, hetgeen voor de spelers prestatie verbeterd moet werken. Uniek aan de PWR ACTV Thermo technologie is dat er zich in de onderarmen van het shirt mesh panelen bevinden. Deze zorgen op hun beurt weer voor extra ventilatie en bewegingsvrijheid. De authentic voetbalshirts van elk land vallen erg getailleerd.