10 februari 2016

Tsjechië uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Tsjechië uitshirt voor 2016-2017 is vandaag gelanceerd door de Tsjechische voetbalbond en kledingsponsor Puma. In dit nieuwe voetbalshirt speelt het nationale elftal de Euro 2016 uitwedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 op vreemde bodem. Tijdens het EK is Tsjechië ingedeeld in poule D met Spanje, Turkije en Kroatië. Tijdens de kwalificatie voor het WK is het land ingedeeld in poule C met Duitsland, Noord Ierland, Noorwegen, Azerbeidzjan en San Marino. Puma en de nationale voetbalbond van Tsjechië hebben voor een vrij simpel design van het nieuwe uitshirt gekozen. We bespreken het hieronder.

Tsjechië Euro 2016 uittenue

Het nieuwe Tsjechië uitshirt 2016-2017 is overwegend wit en bevat lichte en brede horizontale banen over het shirt. Verder is het shirt uitgerust met blauwe accenten. Deze komen terug in de ronde hals en in een strip over de mouwen. De Duitse kledingsponsor PUMA staat met het logo in het bordeaux rood op de rechter borst en in het wit op de mouwen. Het Duitse sportmerk is al sinds 1995 verbonden aan de voetbalbond van Tsjechië en prijkt daarmee sinds dit jaar op de voetbalshirts van alle vertegenwoordigende elftallen van het lan. De linker borst van het Tsjechië uitshirt is uitgerust met het logo van de voetbalbond FACR (Fotbalová asociace České republiky). Het nieuwe uittenue van Tsjechië wordt gecompleteerd door een geheel wit voetbalbroekje met daarop de logo's van de voetbalbond en PUMA. De kousen zijn overwegend wit met een blauwe band aan de bovenkant. Check hieronder de foto's van het nieuwe uittenue, waarin sterren als Rosicky, Necid, Plasil en Kadlec zullen schitteren tijdens het EK en de periode erna. Eerder werd al het nieuwe Tsjechië thuisshirt voor 2016-2017 officieel gelanceerd door Puma.

Tsjechië voetbalshirt Euro 2016 kopen

Het nieuwste Tsjechië uitshirt 2016-2017 kan je vanaf nu zowel voor volwassenen als voor kinderen kopen in de online Tsjechië shop. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen ongeveer € 70,-. Het is bovendien mogelijk het shirt te voorzien van de officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer. Check bovendien het overzicht met andere beschikbare of goedkopere Tsjechië producten zoals retro shirts of t-shirts in het overzicht hiernaast of hieronder. Deze scoor je bij Subside Sports!

Heb je een mening over het nieuwe shirt? Deel het hieronder!

Tsjechie -uit -shirt -2016-2017

Czech _Away _Environment Shot _3

Tsjechie -uitshirt -2016-2017