17 februari 2016

Tsjechië trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Tsjechië trainingspak voor Euro 2016 is inmiddels ook bekend gemaakt door kledingsponsor Puma en de Tsjechische voetbalbond. In dit nieuwe trainingspak trainen de spelers van het nationale elftal in de voorbereiding op de wedstrijden tijdens het EK van 2016 en ter voorbereiding op de WK- kwalificatie- en oefenwedstrijden in de periode 2016-2017. Tijdens het EK is het land ingedeeld in een poule met Spanje, Turkije en Kroatië. Bovendien wordt het pak vaak gedragen tijdens de warming-up voorafgaande aan de wedstrijden. Het nieuwe pak van Tsjechië bestaat dit seizoen uit een zip top en een trainingsbroek, welke los of als trainingspak beschikbaar zijn en zowel voor kinderen als volwassenen. We bespreken eerste het design van het nieuwe pak.

Tsjechië zip top en trainingsbroek 2016-2017

Het nieuwe Tsjechië trainingspak 2016-2017 heeft een overwegend blauwe trainingssweater. Bovendien is de zip top uitgerust met rode details. Deze komen terug in de strip over de mouwen en in een baan over de borst. Op de borst staan bovendien de logo's van Puma en de Tsjechische voetbalbond (Fotbalová asociace České republiky/  FAČR). Het logo van de Duitse kledingsponsor komt ook terug op de mouwen. Verder wordt de trainingssweater gekenmerkt door de zwarte en zwart/blauwe horizontale banen aan de onderkant van de sweater. In twee van deze banen bevinden zich diagonale strepen. Op het midden van de sweater staat bovendien de naam van het land in het Engels: CZECH REPUBLIC. Het nieuwe Tsjechië trainingspak wordt gecompleteerd door een donker blauwe trainingsbroek. Deze Tsjechië tech pants zijn uitgerust met subtiele rode details rondom de zakken. Verder zijn de logo's van de voetbalbond en Puma vertegenwoordigd op de broek. Een ander kenmerk van deze trainingsbroek is dat de pijpen strak om de kuiten en enkels vallen. Alle Tsjechië trainingskleding voor het EK van 2016 is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het eerder gelanceerde Tsjechië thuisshirt 2016-2017 of uitshirt.

Tsjechië trainingspak kopen

Het nieuwe Tsjechië zip trainingspak 2016-2017 kan je per direct kopen voor zowel kinderen als volwassenen.  De prijs van de zip top voor volwassenen is ongeveer € 55,- en voor KIDS € 50,-. De prijs van de trainingsbroek is voor volwassenen € 50,- en voor kinderen € 45,-. Wil je andere of goedkopere producten van Tsjechië kopen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering... en de mogelijkheid tot officiële bedrukking.

Koop het nieuwe pak in de Tsjechië shop
of in de online Tsjechië shop van Subside Sports (inclusief goedkopere t-shirts)

Tsjechie -trainingspak -2016-2017