Tsjechie voetbalshirts voetbalshirts 2022-2023

De nationale voetbalbond van Tsjechië en kledingsponsor Puma hebben deze week de nieuwe Tsjechië voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Tsjechische voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2024 in de periode 2022-2023. Het team van bondscoach Jaroslav Šilhavý heeft zich niet geplaatst voor het WK in Qatar. Ook dit jaar is Puma weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Tsjechië tenues. Het Duitse sportmerk is al sinds 1994 de kledingsponsor van het nationale team en alle vertegenwoordigende elftallen.

Tsjechië thuisshirt 2022-2023

Het Tsjechië thuisshirt 2022-2023 is overwegend rood en heeft verder een retro design. Dit komt met name door de kraag van het voetbalshirt. Het Tsjechië thuisshirt is uitgerust met een rechte hals met een blauwe lijn en de opstaande kraag is wit. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Deze bevat twee blauwe banen met in het midden een witte baan. Op de rechterborst prijkt het Puma no1 logo. Dit logo bevat zowel het woordmerk als de Puma cat. Op de mouwen van het voetbalshirt prijkt ook het logo van Puma. Het logo van de Tsjechische voetbalbond (Fotbalová asociace České republiky/FAČR) staat centraal op de borst. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt is de nationale vlag van Tsjechië verwerkt. Het Tsjechië thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Puma staan. De kousen zijn blauw en bevatten een dunne rode en witte lijn.

Tsjechië uitshirt 2022-2023

Het Tsjechië uitshirt 2022-2023 heeft hetzelfde template als alle Puma uitshirts van landenteams. Dit template wordt gekenmerkt door het grote vlak op het midden van het voetbalshirt. Het Tsjechië uitshirt is wit en bevat een vlak in stijl van de kleuren van de nationale vlag op het midden. De onderkant van het vlak bevat een rode v-baan en de bovenkant een horizontale blauwe baan. Deze lijnen zijn geïnspireerd door de contouren van het logo van de voetbalbond. In het vlak staan de borstnummers van de spelers. Het logo van de voetbalbond staat centraal op de borst en daarboven prijkt het Puma no 1 logo in het blauw. Het logo van het Duitse sportmerk is op de mouwen rood. Verder is het Tsjechië uitshirt uitgerust met een blauwe ronde hals en is de band aan de onderkant van de mouwen rood. Ook op de achterzijde van dit voetbalshirt staat de nationale vlag. Het Tsjechië uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voebtalbroekje. De kousen zijn wit en bevatten een rode en blauwe lijn.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Tsjechië voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Schick, Kúdela, Soucek, Kuchta, Coufal, Vaclik, Hlozek, Darida en nog meer spelers.

Tsjechië voetbalshirt bestellen

De nieuwe Tsjechië voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 90,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 70,-. In deze winkels kun je Tsjechië voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check bovendien andere merchandising van het land in deze winkels.

Bestel de Tsjechië voetbalshirts altijd in de officiële PUMA SHOP

of deze winkel! 

Tsjechië thuisshirt 2022-2023

Tsjechië uitshirt 2022-2023

Tsjechië thuisshirt 2022-2023