22 april 2021

Tsjechië uitshirt 2021-2022

De nationale voetbalbond van Tsjechië en kledingsponsor Puma hebben vandaag het nieuwe Tsjechië uitshirt 2021-2022 gelanceerd. Dit betreft het tenue waarin de equipe van bondscoach Jaroslav Šilhavý speelt tijdens het EK van 2021. In poule D neemt het Tsjechische voetbalelftal het op tegen Engeland, Kroatië en Schotland. Dit tenue wordt ook gedragen in de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 buiten eigen land.

Tsjechië uit shirt en tenue 2022-2023

Puma maakt dit seizoen gebruik van hetzelfde template voor alle uitshirts van de nationale elftallen uit het portfolio. Hierdoor lijkt het Tsjechië uitshirt 2022-2023 bijna identiek te zijn aan het Zwitserland uitshirt 2021-2022. De nieuwe tenues van Puma zijn namelijk onderdeel van de campagne: ''Only See Great.'' Met deze campagne stimuleert Puma om sporters en teams buiten hun grenzen te denken en creatief te zijn. Die creativiteit laat in het design van nieuwe Tsjechië uitshirt wel te wensen over. Het voetbalshirt heeft namelijk een vrij minimalistisch design en zou ook door kunnen gaan als trainingsshirt. 

Het Tsjechië uitshirt is namelijk geheel wit en wordt gekenmerkt door verschillende rode details. De band aan de onderkant van de mouwen is rood en hetzelfde geldt voor de band op beide schouders en een baan op de borst. De rode baan op de borst wordt onderbroken door de naam van het land: CZECH REPUBLIC. De logo's van Puma en de nationale voetbalbond staan op een andere plek dan we gewend zijn. Deze staan namelijk niet meer op de rechter-en linkerborst. Het logo van het Duitse sportmerk dat sinds 1995 de kledingsponsor is van het nationale elftal staat namelijk op het midden van de borst en op beide mouwen. Het logo van de Fotbalová asociace České republiky (FAČR) staat onder de naam van het land op de borst. De naam van het land is ook weer verwerkt in de nek op de achterzijde van het tenue. Het Tsjechië uittenue 2021-2022 wordt gecombineerd met een wit voetbalbroekje met rode details. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie en op beide items staan uitingen van de voetbalbond en Puma. 

Alle Puma tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Deze technologie is in de stof van het tenue verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Tsjechië uitshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Soucek, Kudela, Schick, Novak, Coufal, Dockal en andere spelers. Of check het Tsjechië EK 2021 thuisshirt. 

Tsjechië uitshirt bestellen

Het Puma Tsjechië uitshirt 2021-2022 kun je pas vanaf de officiële lancering van het tenue bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als andere jaren. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het tenue een prijs van € 84,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. In de onderstaande webshops vind je ook andere Tsjechië merchandising. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel je Tsjechië voetbalshirt altijd in deze SHOP

of de Puma SHOP!

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

Tsjechië uitshirt 2021-2022

Tsjechië uitshirt EK 2021