9 november 2015

Tsjechië keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe Tsjechië keepersshirt 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de nationale voetbalbond van Tsjechië en kledingsponsor PUMA. In dit nieuwe shirt werken keepers als Petr Cech (Arsenal) en Vaclik (FC Basel) de wedstrijden af tijdens Euro 2016 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens de kwalificatie voor het WK is Tsjechië ingedeeld in een poule met Duitsland, Noord Ierland, Azerbeidzjan, San Marino en Noorwegen. Evenals het nieuwe Tsjechië thuisshirt 2016-2017 is het nieuwe keepersshirt van het land gebaseerd op het keepersshirt dat gedragen werd in 1996. Destijds behaalde het land de finale van het EK in Engeland, maar verloor het van Duitsland.

Tsjechië keeperstenue 2016-2017

Het nieuwe Tsjechië keepersshirt 2016-2017 is geheel paars en bevat een ronde hals. Verder is het keepersshirt van Tsjechië uitgerust met een brede zwarte strip over de mouwen en schouders. Op de rechter borst en de schouders staat het logo van de Duitse kledingsponsor PUMA. Het merk is sinds 1995 verbonden aan het land en onlangs werd het contract voor onbepaalde tijd verlengd. De andere borst bevat het logo van de Tsjechische voetbalbond. Het nieuwe Tsjechië keeperstenue wordt gecompleteerd door een paars short met aan de zijkanten een zwarte band en aan de onderkant een subtiele fel groene lijn. Ook op de shorts zijn de logo's van de voetbalbond FACR (Fotbalová asociace České republiky) vertegenwoordigd. De kousen van het tenue zijn geheel paars en bevatten in het geel de PUMA cat. Check hieronder een foto van het nieuwe keepersshirt van Tsjechië, waarop ook het nieuwe Tsjechië thuisshirt voor Euro 2016 te zien is. 

Tsjechië voetbalshirt Euro 2016 kopen

Of het nieuwe keepersshirt van Tsjechië ergens te koop is, kunnen we helaas niet zeggen. Zodra hier meer over bekend is, hebben we meer nieuws. Het nieuwste Tsjechië voetbalshirt 2016-2017 kan je vanaf december zowel voor volwassenen als voor kinderen kopen in de online Tsjechië shop.  Check bovendien het overzicht met andere beschikbare Tsjechië producten in het overzicht hiernaast of hieronder.

Heb je een mening over het nieuwe shirt? Deel het hieronder!

Tsjechie -thuisshirt -2016-2017