29 augustus 2018

Viktoria Plzen voetbalshirts 2018-2019

De kampioen van Tsjechië, Viktoria Plzen of Pilsen speelt dit jaar in de groepsfase van de Champions League. Dit betekent dat we dit jaar de voetbalshirts van de Tsjechische club van trainer Vrba uitlichten. In deze nieuwe tenues speelt de club niet alleen in het kampioenenbal, maar ook de wedstrijden in de Tsjechische competitie en beker. Viktoria Plzen speelt haar thuiswedstrijden in de Doosan Arena en Puma is de kledingsponsor van de in 1911 opgerichte club. Viktoria Plzen draagt dit seizoen drie verschillende voetbalshirts. Check hieronder alles over het thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor 2018-2019.

Viktoria PlzenĀ thuisshirt 2018-2019

Het Viktoria Plzen thuisshirt voor 2018-2019 heeft het meest in het oog springende design. Het shirt wordt gekenmerkt door de brede horizontale rode en blauwe banen. Deze banen lopen middels een special effect in elkaar over. Alle banen over het shirt hebben zowel blauwe als rode accenten. Bij de ene band is de rechterkant blauw en de linkerkant rood en bij andere banen is dit andersom het geval. De overgang in kleuren wordt bewerkstelligd door dunne strepen. Het shirt heeft nieuwe alleen een modern design. In het voetbalshirt zijn namelijk ook klassieke accenten verwerkt. Zo bevat het tenue een klassieke polo kraag in het blauw met drie knopen. Het retro design van het tenue komt ook weer terug in de brede T7 taping over de mouwen. De rechter borst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van PUMA en de linker borst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor van de club is dezelfde als de naamgever van het stadion, namelijk DOOSAN. De achterkant van het shirt is geheel rood en bevat aan de bovenkant de naam van de club. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en rood/blauwe kousen.

Viktoria Plzen uitshirt 2018-2019

Het uitshirt en 3e shirt van Viktoria Pilsen zijn wat minder spannend. Het uitshirt is geheel oranje met twee zwarte banen over de schouders en mouwen. Deze banen zijn uitgerust met een gradient design. Het uitshirt bevat verder een v-hals en de logo's van de club, PUMA en DOOSAN staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en oranje/zwarte kousen. Het 3e tenue van Viktoria Plzen is geheel wit. Dit geldt zowel voor het voetbalshirt, als voor het broekje en de kousen. Het alternatieve uittenue heeft verder een v-hals.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Viktoria Plzen tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Krmencik, Limbersky, Hubnik, Petrzela, Hoiava, Kolai en nog meer sterspelers.

Viktoria Plzen voetbalshirt bestellen

De nieuwe Viktoria PLZEN voetbalshirts voor 2018-2019 kan je alleen in de clubshop van de Tsjechische clubs bestellen? Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Champions League clubs of andere clubs voor dit seizoen? Check het in deze winkel!