19 maart 2018

Tsjechie uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Tsjechie uitshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door Puma en de Tsjechische voetbalbond. In dit nieuwe tenue speelt het keurkorps van bondscoach Karel Jarolim de uitwedstrijden gedurende de periode 2018-2019. Omdat het Tsjechisch voetbalelftal zich niet heeft weten te plaatsen voor het WK in Rusland, speelt het land in dit nieuwe tenue de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020, inclusief de wedstrijden voor de UEFA Nations Cup. Puma is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue. Het Duitse sportmerk is namelijk sinds 1996 kledingsponsor van het Tsjechisch voetbalelftal en andere vertegenwoordigende elftallen.

Wit Tsjechië uit shirt en tenue 2018-2019

Het uittenue van Tsjechië heeft een vrij simpel design. Het shirt maakt onderdeel uit van een nieuw pack van uitshirts van Puma. Het merk heeft namelijk alle voetbalshirts van de landenteams waarvan het kledingsponsor is, vandaag bekend gemaakt. Het thema van de nieuwe tenues is ''nationale trots.'' Alle shirts uit dit pack (onder andere de tenues van landen als Italië, Servië, Uruguay, Zwitserland, Kameroen, Senegal, Ivoorkust, Kameroen en Ghana) hebben wit als basiskleur. Verder bevatten alle shirts details die verwijzen naar de vlag of badge van het land. Bij het nieuwe uittenue van het Tsjechisch voetbalelftal is dit niet anders. Het shirt is geheel wit en bevat zowel blauwe als rode details, de kleuren van de Tsjechische vlag. De blauwe tint komt vooral terug in de crew neck van het shirt en in een band aan de achterkant van de hals. De logo's van kledingsponsor Puma zijn rood. De cat van het merk bevindt zich zowel op de rechter borst als op beide mouwen van het nieuwe tenue. De linker borst is uitgerust met het embleem van de Tsjechische voetbalbond, de Fotbalová asociace České republiky; FAČR. Verder staat op de achterkant van het shirt, net onder de hals, de naam van het land: CZECH REPUBLIC. Het nieuwe tenue van Tsjechie wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten een brede strip. Bovendien prijken de logo's van de bond en Puma op het short. De kousen zijn ook wit met subtiele rode en blauwe details.De nieuwe Tsjechië tenues zijn zoals alle tenues van Puma uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. De authentic tenues bevatten nog een extra technologie. De authentic shirts zijn de tenues die de spelers ook daadwerkelijk dragen en zijn uitgerust met de evoKNIT technologie van het Duitse sportmerk. Dit systeem zorgt ervoor dat de shirts strak om het lichaam vallen en dat zweet nog sneller naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien bevat het shirt geen naden, waardoor de spelers nog vrijer kunnen bewegen en minder hinder ondervinden het shirt. Daarnaast reguleert het systeem nog beter de lichaamstemperatuur.

Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe uitshirt. Vanaf nu wordt het shirt gedragen door spelers als Rosicky, Darida, Sivok, Necid, Plasil en andere sterren. Dit shirt wordt de komende twee jaar gedragen. Pas in maart 2020 wordt er weer een nieuw uitshirt bekend gemaakt. Check ook het nieuwe Tsjechie thuisshirt voor 2018-2019.

Tsjechië uitshirt 2018-2019 bestellen

Het nieuwe Tsjechië uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is ongeveer  EU 85,-. Dit tenue kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL en laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je goedkopere Tsjechie producten bestellen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Tsjechië voetbalshirt of t-shirt in deze winkel!