9 november 2017

Tsjechië thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Tsjechië voetbalshirt voor de periode 2018-2019 is officieel bekend gemaakt door de voetbalbond en kledingsponsor Puma. Het Tsjechische voetbalelftal heeft zich niet weten te plaatsen voor het WK van 2018 in Rusland. In een poule met Duitsland, Noord Ierland, Noorwegen, Azerbeidzjan en San Marino eindigde het land als derde, waardoor er geen ticket naar Rusland werd bemachtigd. In het nieuwe voetbalshirt speelt het elftal dus alleen de wedstrijden in de UEFA Nations League en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende 2018-2019. In de Nations League is het land van bondscoach Jarolim ingedeeld in divisie B. Puma is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor het design van het shirt. Sinds 1996 werken het Duitse sportmerk en de voetbalbond met elkaar samen. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt.

Tsjechië voetbalshirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Tsjechië Puma shirt voor 2018-2019 heeft een opvallend design. Het shirt is geheel rood en wordt gekenmerkt door de all-over gradient print. Deze gradient print is op alle Puma voetbalshirts voor 2018-2019 aanwezig. Gradient betekent dat het shirt een design van dunne puntjes bevat. De voorkant van het nieuwe Tsjechië voetbalshirt bevat een all-over print van de kop van een leeuw. Deze print is geïnspireerd door het logo van de voetbalbond, welke wordt gekenmerkt door een afbeelding van een leeuw. Het logo van de bond (Fotbalová asociace České republiky; FAČR) prijkt op de linker borst van het shirt. Over de borst bevindt zich ook een gradient print van dunne puntjes en dit design komt ook weer terug in de T7 strip van Puma over de mouwen en schouders & over de achterkant van het tenue. Het logo van het Duitse sportmerk staat zowel op de rechter borst als op de mouwen. Het voetbalshirt van het Tsjechische voetbalelftal is bovendien uitgerust met een ronde hals met aan de zijkanten een blauwe band. De achterkant van het voetbalshirt is geheel rood en bevat aan de bovenkant de naam van het land: CZECH REPUBLIC. Een ander detail bevindt zich aan de binnenkant van de onderkant van het voetbalshirt. Hier is namelijk een deel van zin uit het volkslied van Tsjechie verwerkt: ''ZEME CESKSA DOMOV MUJ.'' Bovendien bevatten de mouwen speciale accenten. De voetbalbond bestaat in 2018 honderd jaar. De bies aan de onderkant van de linker mouw bevat om die reden de tekst: ''100 LET.'' De bies aan de onderkant van de rechter mouw bevat het jaartal 1918. 

Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje. Op de broekjes staan ook de logo's van de Tsjechische voetbalbond en Puma.  De kousen van het nieuwe tenue hebben een combinatie van rood en blauw. Zoals alle Puma tenues zijn ook deze tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic tenues bevatten daarnaast de evoKNIT technologie. Vanaf nu wordt het nieuwe voetbalshirt gedragen door spelers als Rosicky, Darinda, Necid, Sivok, Plasil en andere sterspelers van het elftal. Check ook het Tsjechie uitshirt voor 2018-2019. 

Tsjechië voetbalshirt kopen

Het nieuwe Tsjechië tenue kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkel. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. Het shirt is te bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande webshop kan je het shirt ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je goedkopere producten kopen van Tsjechië? Check dan het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Tsjechië voetbalshirt of t-shirt in deze winkel!