22 april 2021

Zwitserland uitshirt 2021-2022

De Zwitserse voetbalbond en Puma hebben vandaag dan toch een nieuw Zwitserland uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt het team van bondscoach Vladimir Petković de EK 2021 wedstrijden. In poule A nemen de Zwitsers het dit jaar op tegen Italië, Wales en Turkije. In dit tenue speelt het Zwitserse voetbalelftal ook de  kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. In de kwalificatie neemt het land het op tegen Italië, Noord-Ierland, Bulgarije en Litouwen.

Zwitserland uit shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe Zwitserland uitshirt 2021-2022 is onderdeel van de Puma ''Only See Great'' campagne, welke als doel heeft sporters en teams grootser te denken, innovatief en creatief te zijn. Die creativiteit kunnen we bij het Zwitserland uitshirt alleen ontdekken in het gebruik van het nieuwe template. Dit template is door het Duitse sportmerk ook gebruikt voor de nieuwe uittenues van Italië, Oostenrijk en Tsjechië. Dat is dan ook het enige, want verder heeft het nieuwe uittenue van het nationale team van Zwitserland een vrij eenvoudig design. 

In het nieuwe template van Puma vallen een aantal dingen op. Allereerst staat het logo van de Zwitserse voetbalbond, de SFV/ ASF (Schweizerischer Fussballverband/ Association Suisse de Football) niet meer op de linkerborst, maar is deze verplaatst naar de achterkant van het voetbalshirt. Het logo is namelijk in de nek verwerkt. Ook het logo van Puma heeft een kleine transfer gemaakt. Deze staat niet meer op de standaardpositie (de rechterborst), maar op het midden van de borst. De Puma cat op de borst en de mouwen is rood en dit geldt ook voor alle andere details op het tenue.  Het voetbalshirt is namelijk geheel wit en wordt verder gekenmerkt door de horizontale, rode lijn over de borst. Deze wordt onderbroken door de naam van het land: SUISSE. Daaronder is de Zwitserse vlag verwerkt. De logo's en de naam van het land in combinatie met de horizontale, rode lijn vormen samen het kruis uit de vlag van het land. De rode details komen bovendien terug in de band aan de onderkant van de mouwen en een lijn op beide schouders. Daarnaast is het Zwitserland uitshirt uitgerust met een V-hals. Het broekje en de kousen van het nieuwe Zwitserland uittenue zijn ook wit met rode details. 

Zoals alle tenues van Puma zijn ook deze Zwitserland tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit systeem is in de stof van het tenue verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Zwitserland uitshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Shaqiri, Xhaka, Rodriguez, Lichtsteiner, Embolo, Zakarai, Mbabu, Seferovic en andere spelers of check het Zwitserland EK 2021 thuisshirt. 

Zwitserland uitshirt bestellen

Het Puma Zwitserland uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen jaren. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176 € 69,95. In de onderstaande webshops vind je ook andere Zwitserland merchandising. Deze kun je laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Bestel het nieuwe Zwitserland voetbalshirt altijd in de Zwitserland fanshop (inclusief goedkope t-shirts)

of in deze SHOP

Zwitserland uitshirt 2021-2022

Zwitserland uitshirt EK 2021

Puma Zwitserland uitshirt EK 2021