Zwitserland trainingspak 2020-2021

Tegelijkertijd met het nieuwe Zwitserland EK 2020 thuisshirt hebben deze Zwitserse voetbalbond en kledingsponsor Puma het trainingspak van het nationale elftal uitgebracht. Dit trainingspak wordt door de equipe van bondscoach Vladimir Petković gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden. Het Zwitserland trainingspak bestaat ook dit jaar weer uit een training top en trainingsbroek.

Zwitserland trainingstrui en trainingsbroek 2020-2021

De trainingstrui van het Zwitserse voetbalelftal is dit jaar geheel marine blauw. Voor de logo's op de Zwitserland training top 2020-2021 is gekozen voor turquoise. De rechterborst van de top bevat het logo van Puma in deze kleur en ook het logo van de Zwitserse voetbalbond (de Schweizerischer Fussballverband/Association Suisse de Football / ASF-SFV) op de andere borst is turquoise. Verder bevat de top over de bovenkant van de mouwen een speciale all-over print. Puma heeft ook de naam van het land aangebracht op de training top. Deze staat op de achterkant van de sweater in het turquoise: SUISSE. Boven de naam prijkt de Zwitserse vlag. Verder heeft de Zwitserland trainingtrui van Puma de gebruikelijke kenmerken. De top is uitgerust met een hoge hals met een verborgen rits tot de borst. De mouwen van de trainingstrui betreffen raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de armen, zonder bewegingsvrijheid te verliezen.

Het Zwitserland EK trainingspak wordt dit seizoen compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek met daarop ook turquoise logo's van de voetbalbond en Puma. Verder valt de trainingsbroek strak om de benen en enkels. De reden hiervan is dat Puma elastaan in de trainingsbroek van Zwitserland heeft verwerkt. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar je benen. Deze pasvorm wordt ook wel tapered fit genoemd. De zijkanten van de trainingsbroek zijn voorzien van zakken en de onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, zodat je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Uiteraard is het gehele pak door het Duitse sportmerk uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Dit maakt het een perfect trainingspak om zowel casual te dragen als om in te trainen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Zwitserland EK trainingspak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Shaqiri, Xhaka, Lichtsteiner, Seferovic en andere sterspelers.

Zwitserland trainingspak bestellen

Het Zwitserland Puma trainingspak kun je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. De trainingstrui en trainingsbroek kun je los van elkaar bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de top is € 64,95 en de trainingsbroek is € 54,95. Check hier ook andere Zwitserland producten. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Zwitserland trainingspak direct in deze SHOP

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

Zwitserland trainingspak 2020-2021