9 november 2015

Zwitserland thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Zwitserland voetbalshirt voor Euro 2016 en de periode 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door Puma en de voetbalbond. Dit gebeurde met een speciaal motto: ''Allez La Suisse. Ein team, une equipe, una squadra, le nouveau mailloit domicile. In het nieuwe thuisshirt speelt het nationale elftal van Zwitserland de thuiswedstrijden tijdens Euro 2016 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. Tijdens het EK van 2016 is Zwitserland ingedeeld in poule A met Frankrijk, Roemenië en Albanië. Tijdens de kwalificatie voor het WK is Zwitserland ingedeeld in poule B met Portugal, Hongarije, Faroër Eilanden, Letland en Andorra. Het is dit jaar de elfde keer dat Zwitserland deelneemt aan het WK. Dan het design van het nieuwe voetbalshirt van Zwitserland.

Zwitserland thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Zwitserland Euro 2016 voetbalshirt is zoals altijd overwegend rood en wordt dit jaar gekenmerkt door de brede rode horizontale banen in twee tinten rood over het gehele voetbalshirt. Verder is het shirt voorzien van een ronde hals (crew neck). Deze hals is aan de voorkant wit en aan de achterkant rood. Bovendien bevatten de mouwen van het nieuwe Zwitserland voetbalshirt een brede witte strip. In deze strip staat het logo van PUMA in het rood. Puma is sinds 1998 kledingsponsor van het nationale elftal van Zwitserland en andere vertegenwoordigende teams en zal dit in ieder geval tot en met de zomer van 2016 blijven. Het logo van de Duitse kledingsponsor staat bovendien op het midden van de borst. De linker borst bevat het wapen of de vlag van het land en de andere borst is uitgerust met het logo van de Zwitserse voetbalbond: ASF-SFV.  Op de rechter schouder staat het logo van de sponsor van de voetbalbond: Credit Suisse. Ook de binnenkant van het nieuwe Zwitserland shirt bevat een speciaal detail. Hierin staat namelijk een flitsende afbeelding van het land. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode strip. Ook hierop zijn de logo's van de voetbalbond en PUMA vertegenwoordigd. De kousen hebben ook een combinatie van rood en wit. Check hieronder de foto's van de Zwitserland voetbalshirts 2016-2017, waarin sterren als Shaqiri, Embolo, Xhaka, Inler, Djouro, Derdiyok en nog meer sterren schitteren tijdens Euro 2016 en de periode 2016-2017. De nieuwste Zwitserland shirts zijn door Puma uitgerust met de nieuwste technologieën. Check daarover meer informatie hieronder. Of check het nieuwe Zwitserland Euro 2016 uitshirt.

Zwitserland voetbalshirt Euro 2016 kopen

Het nieuwe voetbalshirt van Zwitserland voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de officiële Zwitserland fanshops hieronder . Inclusief de mogelijkheid tot officiële Zwitserland bedrukking van alle sterren of een eigen naam en nummer. De prijs van het voetbalshirt van Zwitserland voor volwassenen is ongeveer € 79,95 en voor kinderen ongeveer € 69,95. Check ook andere beschikbare Zwitserland producten in het overzicht hiernaast of hieronder zoals de retro jacks en retro shirts van het land. Directe levering!

Koop het in deze officiële Zwitserland shop  (INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING en goedkopere t-shirts)

of scoor je Zwitserland shirt in deze shop!

Zwitserland -thuisshirt -2016-2017

Detail -zwitserland -thuisshirt -2016-2017

Zwitserland -euro -2016-shirt

Extra informatie Zwitserland authentic voetbalshirts 2016-2017

De nieuwste Zwitserland voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de PUMA USP Dry systeem. Dit systeem zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties. De authentic Zwitserland voetbalshirts zijn uitgerust met nog een extra systeem. Deze zijn  met de nieuwe ACTV Thermo technology. Deze technologie is in elk nieuw PUMA Euro 2016 voetbalshirt verwerkt. Het zorgt voor een micro-massage van de huid en daarnaast in diverse zones voor een snellere en effectievere doorstroming van het bloed, hetgeen voor de spelers prestatie verbeterd moet werken. Uniek aan de PWR ACTV Thermo technologie is dat er zich in de onderarmen van het shirt mesh panelen bevinden. Deze zorgen op hun beurt weer voor extra ventilatie en bewegingsvrijheid. De authentic voetbalshirts van elk land vallen erg getailleerd.