13 november 2015

Duitsland uitshirt Euro 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Duitsland voor Euro 2016 is officieel gelanceerd door Adidas en de Duitse voetbalbond DFB. In dit voetbalshirt speelt Die Mannschaft de uitwedstrijden tijdens (de voorbereiding op) Euro 2016 en bovendien de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens Euro 2016 is Duitsland ingedeeld in poule C met Oekraïne, Polen en Noord Ierland. Tijdens deze kwalificatiereeks is de wereldkampioen ingedeeld in een poule met Tsjechië, Noord Ierland, Noorwegen, Azerbeidzjan en San Marino. Duitsland doet al meer dan veertig jaar onafgebroken mee aan elk Ek en won het toernooi in 1972, 1980 en 1986. Waar het thuisshirt van Die Mannschaft een ode is aan de prijzen die het elftal gewonnen heeft, heeft het nieuwe uitshirt voor het EK van 2016 een heel ander thema.

Duitsland Euro 2016 uittenue

Het nieuwe Duitsland Euro 2016 uitshirt is geïnspireerd door het straatvoetbal in Duitsland en alle plekken waar in Duitsland voetbal afspeelt. Op deze manier werd het nieuwe shirt van Die Mannschaft ook gepresenteerd door sterren als Schweinsteiger, Özil en Müller. Het uitshirt van de wereldkampioen wordt gekenmerkt door de horizontale banen in twee tinten grijs. De kleur grijs refereert aan de betonnen voetbalvelden waar straatvoetballers hun trucjes doen en 1 tegen 1 spelen. Verder bevat het nieuwe uitshirt van Duitsland groene mouwen. Deze kleur verwijst uiteraard waar de (amateur)voetballers hun wedstrijden spelen: de grasvelden. De beige kleur van het shirt staan voor de asvelden waar de nieuwe talenten geboren, aldus Adidas en de DFB. Het logo van de Deutscher Fussbalbund (DFB) staat op de linker borst met daarboven vier sterren. Deze sterren zijn een verwijzing naar de gewonnen WK's van de wereldkampioen in 1954, 1974, 1990 en 2014. Ook de gouden WK badge op het midden van het voetbalshirt is een verwijzing hiernaar. De rechter borst bevat het logo van Adidas, welke al meer dan 50 jaar kledingsponsor is van het nationale elftal en de andere vertegenwoordigende elftallen van Die Mannschaft. De strepen van het merk staan dit jaar niet op de mouwen van het Duitsland uitshirt, maar lopen over de zijkanten. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals. Hiermee zijn we echter nog niet klaar met het design van het uitshirt. Het nieuwe shirt van Die Mannschaft betreft namelijk een reversible shirt, dat dus aan twee kanten gedragen kan worden. De binnenkant van het voetbalshirt is overwegend fel groen en bevat de tekst: ''Kicken – Bolzen – Pohlen''. Dit staat voor het straatvoetbal in Duitsland. De mouwen van het shirt zijn legergroen. Het nieuwe Duitsland uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje, waarop geen strepen van Adidas staan. Wel zijn de logo's van de voetbalbond en Adidas vertegenwoordigd op de shorts. De kousen zijn ook geheel wit met aan de bovenkant een zwarte en legergroene band. In de groene band zijn drie subtiele strepen van Adidas verwerkt. Bovendien staan op de kousen vier kruizen, die verwijzen naar de gewonnen wereldkampioenschappen. Check hieronder de foto's van het nieuwe Duitsland uitshirt 2016-2017, waarin sterren als Özil, Kroos, Müller, Schweinsteiger, Boateng, Khedira en nog meer sterren zullen schitteren. Check ook meer nieuws over het nieuwe Duitsland thuisshirt voor het EK van 2016. Alle Duitsland tenues zijn uitgerust met de Adidas Climacool technology voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht! 

Duitsland uitshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Duitsland uitshirt 2016-2017 kan je vanaf per direct voor zowel volwassenen als voor kinderen kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is in de online Duitsland shop nu inclusief 10% korting beschikbaar en heeft een prijs van € 76,50. Het shirt in kindermaten heeft een prijs van € 65,-. Het is bovendien mogelijk het shirt te voorzien van de officiële bedrukking van Duitsland. Dit betreft dezelfde bedrukking als de spelers van Duitsland dragen tijdens de wedstrijden. Inclusief borstnummer. Wil je liever andere producten of goedkopere producten van die Mannschaft? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten van Duitsland hiernaast of hieronder! Directe levering! 

Koop het nieuwe Duitsland voetbalshirt in de officiële Duitsland shop

of bij Adidas! 

Duitsland -euro -2016-uitshirt

Duitsland -uittenue -2016-2017

Duitsland -tenue -uit -2016-2017