Dit is de officiële Duitsland Euro 2024 bedrukking!

De spelers van Duitsland dragen tijdens het EK 2024 in eigen land een nieuwe bedrukking op de voetbalshirts. Waar de meeste teams en landen vaak dezelfde bedrukking (maar dan in een andere kleur) gebruiken voor het thuisshirt en uitshirt, is dit bij het Duitse voetbalelftal dit seizoen niet het geval. Het lettertype voor de namen en rugnummers van het thuisshirt en uitshirt zijn namelijk verschillend. Wel is het lettertype voor beide voetbalshirts geïnspireerd door de bedrukking van de jaren '80 en '90!

De rugnummers voor het Duitsland EK 2024 thuisshirt hebben de iconische jaren '90 ''Shadow'' stijl. Net als in de jaren '90 hebben de rugnummers van het thuisshirt een hoekig design en is in de rugnummers een 3D effect verwerkt. Ieder rugnummer is in blokken verdeeld en ieder blok bevat zowel aan de bovenkant als aan de onderkant en zijkant een 3D effect. In het onderste blok van de rugnummers is het logo van de Duitse voetbalbond verwerkt. De rugnummers zijn overwegend zwart en het 3D gedeelte is wit met een zwarte omranding. De namen van de spelers, die boven de rugnummers staan, hebben hetzelfde hoekige design, maar bevatten geen 3D effect. In de letters van de namen van de spelers is bovendien niet het DFB logo verwerkt. Het borstnummer heeft dezelfde stijl als het rugnummer en prijkt op het midden van de borst.

Het lettertype van de rugnummers voor het Duitsland EK 2024 uitshirt is bijna hetzelfde, maar toch anders. In zowel het borstnummer als het rugnummer is namelijk niet het 3D effect verwerkt. Wel zijn deze nummers weer verdeeld in verschillende blokken, waarvan de onderste blok het logo van de voetbalbond bevat. De namen hebben wel dezelfde stijl als op het thuisshirt. Op het uitshirt is de officiële bedrukking . Dit is contrasterend aan de paars/roze tint van het tenue. Het borstnummer staat op het midden van de borst.

De officiële Duitsland bedrukking is ook dit jaar weer gemaakt van een speciaal materiaal. Dit materiaal is super licht en bevat dunne gaatjes, voor het optimale ventilerende en vochtafvoerende vermogen.

Wil je het Duitsland voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de naam en het rugnummer van één van de spelers? Dan wordt in de onderstaande winkels de officiële bedrukking gebruikt. De meerprijs van het bedrukken van een voetbalshirt met een eigen naam en nummer is € 18- € 25,-. Deze prijs komt bovenop de reguliere prijs van de tenues. Voor volwassenen betreft dit € 100,- en voor kinderen € 80,-. In deze winkels kun je de Duitsland shirts ook laten bedrukken met de officiële EK 2024 badges!

Dit is de officiële Duitsland Euro 2024 bedrukking!
Dit is de officiële Duitsland Euro 2024 bedrukking!
Dit is de officiële Duitsland Euro 2024 bedrukking!
Dit is de officiële Duitsland Euro 2024 bedrukking!