Paars Duitsland EK 2024 trainingspak in stijl uitshirt

De nieuwe trainingscollectie van ‘’Die Mannschaft’’ bevat ook weer een gloednieuw Duitsland trainingspak 2024-2025! Dit trainingspak is in stijl van het Duitsland EK 2024 uitshirt en wordt door het Duitse voetbalelftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK 2024 wedstrijden en de andere interlands tijdens de periode 2024-2025. Het is één van de laatste trainingspakken die door adidas geproduceerd wordt. Vanaf 2027 wordt Nike de kledingsponsor van het nationale elftal. Alleen voor het WK van 2026 produceert adidas hierna nog de trainingskleding en de tenues.

Duitsland training sweater 2024-2025

Het adidas Duitsland EK 2024 trainingspak maakt gebruik van het standaard adidas TIRO24 template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk voor alle trainingspakken dit seizoen. De training sweater is overwegend paars (‘’Team Colleg Purple’’) en wordt gekenmerkt door de golf op de zijkanten. Deze golf bevat een graphic print van flitsende lijnen en geometrische vormen in verschillende tinten paars. De zijkanten en de mouwen van de Duitsland training sweater zijn zwart en op de schouders bevinden zich paarse adidas trademark strepen. De logo’s van de Duitse voetbalbond (DFB) en adidas op de linker- en rechterborst zijn wit. De Duitsland training sweater heeft ook dit jaar weer de bekende functionele kenmerken. De trainingstrui is uitgerust met een semi-hoge hals met een rits tot de borst. Wanneer je de rits omhoog doet, kun je deze verbergen onder een lipje. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, voor de optimale pasvorm. De sweater heeft aan de zijkanten mesh sidepanels, voor het optimale ademende vermogen.

Duitsland trainingsbroek 2024-2025

Het Duitsland trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek, welke ook alle kenmerken van het adidas TIRO24 template heeft. De golf van de training sweater loopt als het ware over op de Duitsland trainingsbroek en bevat ook een graphic print in het paars. Dit is ook de kleur van de adidas strepen op de onderkant van de Duitsland trainingsbroek. De logo’s van de voetbalbond en adidas ter hoogte van de heupen zijn wit. Dit zijn de functionele kenmerken van de broek:

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Tailleband met trekkoord aan bovenkant, zodat je zelf de pasvorm aan kunt passen
  • Zakken met ritsen aan de zijkanten, om spullen in op te bergen
  • Tapered pasvorm; de trainingsbroek valt vooral strak om de kuiten en enkels
  • Enkelritsen aan de onderkant, waardoor je de trainingsbroek nog makkelijker over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit kunt doen.
  • Inzetstukken van mesh aan zijkanten.

Dit trainingspak wordt door het team van bondscoach Julian Nagelsmann tot medio februari 2026 gedragen.

Duitsland trainingspak bestellen

Het adidas Duitsland trainingspak 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) is de training sweater € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 64,95. De trainingsbroek is beschikbaar vanaf € 59,95. Check ook andere Duitsland trainingskleding in deze winkels!

Paars Duitsland EK 2024 trainingspak in stijl uitshirt
Paars Duitsland EK 2024 trainingspak in stijl uitshirt
Paars Duitsland EK 2024 trainingspak in stijl uitshirt