9 november 2015

Slowakije thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Slowakije thuisshirt 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor PUMA en de voetbalbond van Slowakije. In deze voetbalshirts speelt Slowakije de thuiswedstrijden tijdens het EK of Euro 2016. Bovendien speelt het land in dit nieuwe voetbalshirt de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is Slowakije ingedeeld in poule F met Engeland, Schotland, Slovenië, Litouwen en Malta. Slowakije speelt voor het eerst een EK. Het land wist zich in 2010 wel te plaatsen voor het WK van 2010 in Zuid Afrika.

Slowakije thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Slowakije Euro 2016 thuisshirt is en voetbalshirt voor 2016-2017 is geïnspireerd door het design van de vlag van het land. Het shirt is dan ook overwegend wit met blauwe details. De blauwe details komen terug in de v-hals en in de brede strip over de mouwen en schouders. Bovendien worden de mouwen afgesloten met een blauwe bies. Verder is de v-hals voorzien van een subtiele gouden lijn. De rechter borst bevat het logo van de voetbalbond van Slowakije Slovenský Futbalový Zväz (SFZ) en de andere borst bevat het wapen van het land. Het wapen van het land is ter hoogte van de borst geplaatst en staat voor de trots en passie van de supporters van het nationale elftal. Op het midden van de borst en de mouwen staat het logo van PUMA. Het Duitse sportmerk is sinds 2010 kledingsponsor van het nationale elftal en in 2012 werd het contract tussen beide partijen verlengd. Op de achterkant van het nieuwe shirt van Slowakije staat net onder de kraag de naam van het land: Slovakia. Het nieuwe Slowakije thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten en blauwe stip. Op het short staat niet het logo van de voetbalbond, maar het wapen van het land en het logo van PUMA. De kousen van het nieuwe Slowakije tenue zijn overwegend wit met aan de bovenkant een blauwe band. Ook op de kousen staat het logo van PUMA. Check nu ook het nieuwe Slowakije uitshirt voor het EK!

Slowakije keepersshirt 2016-2017

Tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt maakten PUMA en de voetbalbond het nieuwe keepersshirt voor 2016-2017 bekend. Het nieuwe keepersshirt van Slowakije is geheel paars met een zwarte band over de mouwen. De band bevat bovendien kleurige details op het midden. Op het midden van de mouwen bevindt zich een licht blauw/roze/gele strip. De onderkant van het keepersshirt bevat een subtiele gouden lijn. De logo's van PUMA en de voetbalbond en het wapen van het land staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe keeperstenue wordt gecompleteerd door een paars short met aan de onderkant een gouden lijn. De kousen zijn bovendien overwegend paars. Check hieronder de foto's van de nieuwe Slowakije Euro 2016 voetbalshirts, waarin sterren als Hamsik, Stock, Jakubko, Skrtel en Sestak zullen schitteren gedurende 2016-2017.

Slowakije Euro 2016 voetbalshirt kopen

Het nieuwe Slowakije thuisshirt voor Euro 2016 kan je vanaf nu kopen in de online Slowakije shop. Laat daar ook je voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van één van de sterspelers of een eigen naam en nummer. Check bovendien het overzicht met andere beschikbare producten van Slowakije in het overzicht hiernaast. Directe levering.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Slowakije -thuisshirt -euro -2016
Slowakije -euro -2016-thuisshirt

Slowakije -shirt -euro -2016