Slovan Bratislava voetbalshirts 2019-2020

Slovan Bratislava en kledingsponsor adidas hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In deze tenues speelt de Slovaakse club de wedstrijden in de nationale competitie, de beker en de Europa League. De club werd afgelopen seizoen kampioen van Slowakije en plaatste zich via de play-offs voor het tweede toernooi van Europa. In de groepsfase neemt Slovan Bratislava het op tegen Besiktas, Wolverhampton Wanderers en SC Braga in poule K. Adidas is sinds 2010 kledingsponsor van Slovan.

Slovan Bratislava thuisshirt 2019-2020

Het Slovan Bratislava thuisshirt is dit seizoen geheel lichtblauw met een design van dunne pinstripes over het tenue. Het tenue van Slovan Bratislava is verder uitgerust met witte details. De V-hals van het tenue is wit en ook de drie strepen van adidas op de schouders zijn wit. Hetzelfde geldt voor de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van adidas en Slovan Bratislava staan op de borst. De voetbalbroekjes en de kousen van het thuistenue zijn ook lichtblauw met witte accenten.

Slovan Bratislava uitshirts 2019-2020

Het Slovan Bratislava uitshirt voor 2019-2020 is wit met een ronde hals. Deze hals is een combinatie van lichtblauw en goud. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De gouden accenten zijn een verwijzing naar het 100 jarig bestaan dit seizoen. De drie strepen van adidas op de schouders zijn bovendien lichtblauw. Het logo van adi op het midden van de borst is goud en de linkerborst bevat ook weer het logo van de club. Boven het logo staan drie sterren. De grote ster verwijst naar het winnen van de Europa Cup II in 1969 en de andere sterren verwijzen naar de meer dan twintig (21) kampioenschappen van de club. De linkerborst bevat een retrologo van de club. Dit is het logo dat de club had in 1969. In dit jaar werd de Europa Cup II gewonnen. In de finale versloegen de Slovaken FC Barcelona met 3-2 in het St. Jakobstadion in Basel. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en kousen met lichtblauwe details. De club heeft ook een 3e shirt. Dit tenue ziet er hetzelfde uit als het uitshirt, maar is dan donkerblauw. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Slovan Bratislava tenue, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Bozhikov, de Kamps, Sporar, Medvedev, Ljubicic en andere spelers.

De nieuwe Slovan Bratislava tenues kun je alleen in de fanshop van de club bestellen. Ben je op zoek naar het tenue van het nationale elftal van Slowakije? Check het exclusief in deze winkel!