10 februari 2016

Slowakije uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Slowakije uitshirt 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Puma en de voetbalbond van het land. In dit nieuwe shirt speelt het land de uitwedstrijden tijdens Euro 2016 in Frankrijk en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 op vreemde bodem. Tijdens het EK neemt Slowakije het in de groepsfase op tegen Engeland, Rusland en Wales in groep B. Tijdens de kwalificatie voor het WK is Slowakije ingedeeld in poule F met Engeland, Schotland, Slovenië, Litouwen en Malta. Slowakije speelt voor het eerst een EK. Puma is kledingsponsor van het land en presenteerde vandaag een fris nieuw voetbalshirt.

Slowakije Euro 2016 uittenue

Het nieuwe Slowakije uitshirt 2016-2017 heeft een helder blauwe kleur en bevat flitsende verticale strepen in deze kleur over het gehele shirt. Bovendien bevat het shirt licht blauwe accenten. Deze kleur komt terug in de strip over de mouwen. Verder is het nieuwe voetbalshirt uitgerust met een ronde hals, welke een kleine opening bevat. Kledingsponsor Puma staat met het logo op het midden van de borst en op de mouwen in het wit. Het Duitse sportmerk is sinds 2010 verbonden aan de voetbalbond van het land. De linker borst bevat, ter hoogte van het hart, het wapen van Slowakije. De rechter borst is uitgerust met het logo van de Slovaakse voetbalbond Slovenský Futbalový Zväz (SFZ). Verder bevat het shirt weinig opvallende details. Het nieuwe tenue van Slowakije wordt gecompleteerd door een helder blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een licht blauwe strip. Verder is het short uitgerust met het wapen en het logo van PUMA. De kousen zijn ook helder blauw met een licht blauwe strip aan de bovenkant. Check hieronder de foto's van het nieuwe voetbalshirt van het aan Euro 2016 deelnemende land, waarin sterren als Hamsik, Sestach en Stock hun opwachting zullen maken. Eerder werd het al het nieuwe Slowakije thuisshirt 2016-2017 gepresenteerd.

Slowakije Euro 2016 uitshirt kopen

Het nieuwe Slowakije uitshirt voor Euro 2016 kan je vanaf nu kopen in de online Slowakije shop. Laat daar ook je voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van één van de sterspelers of een eigen naam en nummer. Check bovendien het overzicht met andere beschikbare producten van Slowakije in het overzicht hiernaast. Directe levering.

Koop het nieuwe Slowakije voetbalshirt bij Subside Sports!

of hier.

Slowakije -uitshirt -2016-2017

Slowakije -uitshirts -2016-2017

Slowakije -uittenue -2016-2017