7 oktober 2020

Slowakije uitshirt 2020-2021

Niet alleen het thuisshirt van Slowakije is vandaag gelanceerd, Nike heeft in samenwerking met de nationale voetbalbond van Slowakije ook het nieuwe uittenue van het land gepresenteerd. Of dit shirt te zien is tijdens het EK 2020 is nog niet bekend, hiervoor moet de selectie van bondscoach Pavel Hapal eerst de play-offs wedstrijden winnen. Wel is dit shirt te zien tijdens de kwalificatie – en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK 2022 en tijdens de Nations League wedstrijden. Nieuwsgierig naar het nieuwe uittenue? Check de details hieronder!

Slowakije uit shirt en tenue 2020-2021

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt van Slowakije is Nike. Het grote Amerikaanse sportmerk is sinds 2016 verantwoordelijk voor de ontwerpen van de shirts van ‘’Repre.’’  Dit contract tussen Nike en de Slowaakse voetbalbond loopt nog door tot medio 2026. Het nieuwe uitshirt van Slowakije wordt gekenmerkt door een simpel en modern design. Het shirt is gebaseerd op het basistemplate van Nike van 2020. De basiskleur van het nieuwe tenue is wit met blauwe details. Deze blauwe kleur komt terug in het zigzag patroon aan de zijkanten van het shirt. In deze band zijn verschillende Slovaakse symbolen verwerkt. Het nieuwe tricot is uitgerust met een ronde kraag, de achterkant van deze kraag heeft kleuren rood en blauw. Ook de swoosh, op de rechterkant van de borst is blauw van kleur. De swoosh is het logo van kledingsponsor Nike. Op het midden van de borst prijkt het embleem van de voetbalbond, de SFZ. Alle voetbalshirts van Slowakije zijn ook uitgerust met een tweede badge van het wapen van het land. Dit wapen bevat een oud Gotisch Schild. Deze bestaat uit drie blauwe heuvels met een rode achtergrond. De achterkant van het shirt is geheel wit.

Het nieuwe uittenue van Slowakije wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Hierop zijn ook de uitingen van het land en kledingsponsor Nike terug te vinden. Net zoals bij alle tenues van Nike, wordt ook bij dit tenue gebruik gemaakt van de Nike dry Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat spelers als: Hamsik, Skrtel,  Skriniar, Lobotka, Kucka en Bozenik optimaal kunnen presteren tijdens de wedstijden

Slowakije voetbalshirts kopen

Het nieuwe Slowakije Nike voetbalshirt voor het seizoen 2020-2021 is vanaf nu te bestellen inde onderstaande webshop. Het tenue is beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Voor volwassenen kost het shirt € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Bij deze webshop is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Slowakije voetbalshirt in de Slowakije fanshop

Slowakije uitshirt 2020-2021

Slowakije uitshirt 2020-2021

Detail Slowakije uitshirt 2020-2021