19 maart 2016

Portugal uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Portugal uitshirt voor Euro 2016 is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de Portugese voetbalbond. In dit nieuwe voetbalshirt speelt het nationale elftal van Portugal de uitwedstrijden tijdens het EK van 2016 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. Tijdens Euro 2016 is Portugal ingedeeld in poule F met Ijsland, Oostenrijk en Hongarije en en tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is het land ingedeeld in een poule met Zwitserland, Hongarije, de Faroër Eilanden, Letland en Andorra. Nike is al sinds 1997 kledingsponsor van het nationale elftal van Portugal en heeft voor een flitsend design van het nieuwe Portugal uitshirt gezorgd. We bespreken het hieronder.

Portugal uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Portugal Euro 2016 uitshirt is overwegend turquoise met donkerder groene mouwen. Voor deze kleuren is gekozen, omdat het voor een opvallende verschijning op het veld zorgt tijdens de uitwedstrijden van het nationale elftal. De bies aan de onderkant van de mouwen wordt gekenmerkt door de verticale dunne turquoise en donker groene streepjes. Verder bevat het shirt een v-hals in het turqoise. De hals bevat aan de achterkant nog een speciale groene band. Ook de zijkanten van het voetbalshirt bevatten een verticale donker groen band. De rechter borst van het voetbalshirt bevat het logo van Nike in deze kleur en de andere borst bevat het logo van de Portugese voetbalbond Federação Portuguesa de Futebol (FPF). Verder kent het nieuwe uittenue van Portugal weinig opvallende details. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een turquoise voetbalbroekje met aan de zijkanten een donkerder groene strip. Op de shorts van Portugal zijn ook de logo's van de Amerikaanse kledingsponsor en de voetbalbond van het land vertegenwoordigd. De kousen zijn overwegend donker groen met zowel turquoise als rode details over de sokken, waardoor de kousen geheel in stijl zijn van de vlag van het land. Check hieronder de foto's van het nieuwe Portugal voetbalshirt voor de uitwedstrijden gedurende de periode 2016-2017. Deze wordt gedragen door sterren als Ronaldo, Pepe, Nani, Quaresma en nog meer andere sterren van het nationale elftal. De voetbalshirts zijn door Nike uitgerust met het Nike Dri Fit systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. Bovendien is de authentic versie van het voetbalshirt uitgerust met een geheel nieuw systeem. Lees daar meer over hieronder! Check ook meer informatie over het nieuwe Portugal Euro 2016 thuisshirt.

Portugal voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Portugal Euro 2016 uitshirt kan je vanaf nu kopen in verschillende shops voor zowel volwassenen als voor kinderen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Bovendien kan je de voetbalshirts van Portugal laten voorzien van de officiële bedrukking van jouw favoriete sterspeler of een eigen naam en nummer. Deze printing bestaat uit een borstnummer, rugnummer en de naam van de speler. Wil je liever andere Portugal producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Of vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending

Koop het nieuwe Portugal uitshirt in de officiële PORTUGAL NIKE SHOP

of deze Portugal voetbalshop!

Portugal -uitshirt -euro -2016 (1)

Portugal -voetbalshirt -uit -2016-2017

Portugal -voetbalshirt -uit -2016-2017 (1)

Technische informatie Portugal authentic voetbalshirt

Portugal en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.