2 maart 2016

Ijsland uitshirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van het nationale elftal van Ijsland is officieel bekend gemaakt door de KSI en kledingsponsor Errea. In dit uitshirt speelt Ijsland de uitwedstrijden tijdens Euro 2016 in Frankrijk en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017 op vreemde bodem. In dit blog belichten we het nieuwe thuisshirt van Ijsland. Tijdens het EK van 2016 is Ijsland ingedeeld in poule F met Portugal, Hongarije en Oostenrijk. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is het land ingedeeld in poule I met Kroatië, Oekraïne, Turkije en Finland. Dan het design van het nieuwe uitshirt van Ijsland.

Ijsland uittenue 2016-2017

Het nieuwe Ijsland Euro 2016 uitshirt is overwegend wit en wordt evenals het nieuwe thuisshirt van het land gekenmerkt door de drie verticale banen over de linkerkant van het voetbalshirt Deze banen zijn geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het land. Twee van deze banen zijn blauw en de middelste baan is rood. Bovendien bevatten de banen aan de bovenkant een speciaal effect van kleine cirkels. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met een klassieke y-hals met blauwe accenten aan de binnenkant en achterkant van de kraag. De blauwe kleur komt ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen.  Verder bevat de binnenkant van de kraag nog een speciale tekst: FYRIR ISLAND (Voor Ijsland). De rechter borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor Errea, welke al sinds 2004 kledingsponsor is van de voetbalbond. De andere borst bevat het logo van de voetbalbond KSI (Knattspyrnusamband Íslands). De achterkant van de kraag bevat bovendien de vlag van het land.  Het nieuwe Ijsland tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met rode en witte details. Check hieronder de foto's van het nieuwe Ijsland tenue voor 2016-2017, waarin sterren als Sigthorsson, Finnbogason, Sigurdsson en Gudjonson zullen schitteren de komende twee jaar.

Ijsland Euro 2016 voetbalshirt kopen

Het nieuwe Ijsland Euro 2016 uitshhirt kan je vanaf nu kopen in de online shop van Subside Sports of de online Ijsland STORE Het voetbalshirt heeft een prijs van ongeveer € 80 - 85,- voor volwassenen en € 75,- voor kinderen. Uiteraard kan je daar ook het voetbalshirt laten voorzien van de officiële bedrukking van één van de sterspelers of een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare en goedkopere Ijsland t-shirts en jacks van het land hieronder of hiernaast. Directe levering!

Ijsland -euro -2016-uitshirt
Ijsland -voetbalshirts -2016-2017