IJsland uitshirt 2020-2021

Vanaf deze zomer is Puma de kledingsponsor van IJsland. Zojuist heeft het Duitse merk dan ook het nieuwe uittenue van het eiland gelanceerd. Hierin speelt IJsland de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK 2022. Mogelijk is het shirt ook te zien tijdens de thuiswedstrijden op Euro 2020. IJsland speelt hierin nog in de Play-offs. Eerst dient het team van bondscoach Erik Hamrén af te rekenen met Roemenië. Als dit lukt speelt IJsland tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Bulgarije en Hongarije. Ook zien we het shirt tijdens de Nations League wedstrijden aankomend jaar. Nieuwsgierig naar het nieuwe uittenue van IJsland? Check het hieronder

IJsland uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van IJsland is overwegend wit met rode details. Deze kleur komen vaker terug in het uitshirt van het land. De body van het shirt is wit en wordt versierd  met penseelstreken in het rood. Het nieuwe uitshirt heeft een moderne v-kraag. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Puma. Puma is sinds deze zomer de kledingsponsor van IJsland. Beide partijen tekenden eerder dit jaar een contract voor de duur van zes jaar. Het Duitse sportmerk neemt de verantwoordelijkheid over van Errea. Errea was sinds 2000 de kledingsponsor van het land. Op de linkerkant van de borst prijkt het nieuwe wapen van het land. Middels een symbool zijn de vier beschermheren van de vier provincies van het land met elkaar verwerkt. Dit zijn: de gier, de reus, de draak en de stier. Dit nieuwe gave logo vervangt het KSI logo. KSI is de nationale voetbalbond van IJsland, de Knattspyrnusamband Islands. Zowel het Puma logo als het nieuwe wapen van IJsland zijn blauw van kleur.

Het nieuwe uittenue van IJsland wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Ook hierop zijn uitingen van het land en kledingsponsor Puma te vinden. Net zoals bij alle tenues van Puma, is ook het nieuwe uittenue van IJsland uitgerust met de Puma Dry Cell technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat spelers als Sigurdsson, Gunnarsson, Gislason, Bjarnason, Finnbogason en andere spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe tenue en check ook alles over het Ijsland thuisshirt, dat vorige maand al werd gepresenteerd. 

IJsland voetbalshirt bestellen

Het IJsland uitshirt 2020-2021 is vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het shirt is € 89,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en € 69,95 voor de kids (maten 128, 140, 152, 164, 176). In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballer van de IJslandse selectie. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe tenue direct in de Ijsland fanshop

of deze winkel! 

Ijsland uitshirt 2020-2021