Ijsland uitshirt 2022-2023

De nationale voetbalbond van Ijsland en kledingsponsor Puma hebben deze week het nieuwe Ijsland uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit tenue speelt het Ijslandse voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2024 en de andere interlands gedurende 2022-2023. Ijsland heeft zich niet geplaatst voor het WK in Qatar. Ook dit jaar is Puma weer verantwoordelijk voor het design en de productie van het Ijsland uittenue. Het Duitse sportmerk is sinds medio 2020 kledingsponsor van ''Strákarnir okkar''.

Ijsland uit shirt en tenue 2022-2023

Het Ijsland uitshirt 2022-2023 heeft het nieuwe standaard Puma template. Dit template gebruikt het sportmerk namelijk voor alle uitshirts van landenteams dit seizoen. Het idee doet denken aan het Total90 template van Nike in 2004 en het Teamgeist template van adidas in 2006. Beide merken gebruikten destijds ook een standaard template voor de voetbalshirts van alle landen. Het Ijsland uitshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door het grote vlak op het midden van het tenue. Dit is kenmerkend voor het nieuwe template van Puma. Het vlak heeft de vorm van een ruit en is blauw. Het vlak bestaat uit vier driehoeken, geïnspireerd door de beschermheren van het land: de draak, de stier, de griffioen en de reus. Deze elementen zijn ook onderdeel van het logo van de voetbalbond. Het logo van de Ijslandse voetbalbond (Knattspyrnusamband Íslands/ KSÍ) is in het bovenste vlak verwerkt. In het grote vlak staan de borstnummers van de spelers. Boven het vlak staat het Puma no1 logo in het blauw. Dit logo bevat zowel het woordmerk als de Puma cat. Het Puma logo staat ook op beide mouwen. Verder bevat het tenue een verticale grijze baan over het midden en ook de v-hals is grijs. In de nek op de achterzijde van het Ijsland uitshirt staat de naam van het land: Ísland. Het Ijsland uittenue wordt compleet gemaakt door een wit of blauw voetbalbroekje. De kousen zijn ook wit en bevatten op het midden een horizontale blauwe lijn. Op de kousen prijkt bovendien het Puma logo.

Zoals alle Puma tenues zijn de Ijsland votbalshirts 2022-2023 uitgerust met de nieuwste technologieën van Puma. De authentic tenues (de versie die de spelers dragen) bevatten de nieuwe Puma Ultraweave technologie. Deze tenues zijn super licht (slechts 72 gram), bevatten extra ventilatiezones en zijn vrijwel naadloos. Zowel de Utraweave voetbalshirts als de replica tenues bevatten de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Puma Ijsland uitshirt 2022-2023, welke vanaf nu tot begin 2024 gedragen wordt door spelers als Gunnarsson, Bjarnason, Gudjohnsen, Sigthorsson, Sigurdsson en andere spelers of check het Ijsland thuisshirt 2022-2023.

Ijsland uitshirt bestellen

Het Ijsland uitshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 90,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 70,-. In deze winkels kun je het Ijsland tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien andere Ijsland merchandising. Directe levering!

Bestel het Ijsland uitshirt direct in de PUMA SHOP

of deze winkel!

Ijsland uitshirt 2022-2023