IJsland thuisshirt 2022-2023

Het nieuwe IJsland thuisshirt 2022-2023 is vandaag officieel gepresenteerd door de nationale voetbalbond en kledingsponsor Puma. Het tenue wordt zowel gedragen door het mannenteam als vrouwenelftal van IJsland tijdens de interlands in 2022 en 2023. De mannen van IJsland hebben zich niet geplaatst voor het WK in Qatar. De vrouwen spelen wel mee tijdens het EK deze zomer in Engeland. In de poulefase speelt het IJslands vrouwenvoetbalelftal tegen Frankrijk, Italië en België. Ook dit jaar is Puma weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de IJsland voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds 2020 de kledingsponsor van het nationale elftal.

IJsland thuis shirt en tenue 2022-2023

Het IJsland thuisshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan de prestaties van Ijsland tijdens Euro 2016. Op dit EK reikte IJsland tot de kwartfinale. In een poule met Hongarije, Portugal en Oostenrijk eindigde Ijsland als tweede en in de achtste finale werd Engeland met 2-1 verslagen. Het gastland Frankrijk was in de kwartfinale met 5-2 te sterk. IJsland onderscheidde zich tijdens dit toernooi niet alleen positief door het aantrekkelijke voetbal, maar ook de supporters lieten zich horen met hun vikingkreet of de IJslandse haka. In 2016 was Errea overigens nog de kledingsponsor van IJsland.

Het nieuwe IJsland thuisshirt is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door een brede, verticale, donkerblauwe band op de linkerkant van het voetbalshirt. Daarnaast is het tenue uitgerust met rode details. Het vlak aan de binnenkant van de v-hals is rood en hetzelfde geldt voor een band in de nek van het tenue. Alle logo's op het IJsland voetbalshirt zijn wit. De rechterborst bevat het Puma no.1 logo. Dit logo bestaat het beeldmerk en woordmerk van het Duitse sportmerk. Op de mouwen staat alleen de Puma cat. De linkerborst is uitgerust met het logo van de IJslandse voetbalbond, de Knattspyrnusamband Íslands (KSÍ). In de nek op de achterzijde van het IJsland tenue prijkt de naam van het land: ISLAND. Het Ijsland tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen, waarop ook uitingen van de voetbalbond en Puma staan.

De IJsland voetbalshirts zijn uitgerust met de nieuwste performance technologieën van Puma. De authentic tenues (de versie die de spelers dragen) bevatten de Puma Ultraweave technologie en de replica voetbalshirts zijn alleen uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Beide systemen zijn in de stof (100% polyester) van de voetbalshirts verwerkt. De Ultraweave voetbalshirts wegen slechts 72 gram en zijn vrijwel geheel naadloos. De Ultraweave voetbalshirts zijn daarnaast uitgerust met de zogenaamde ripstop-constructie. Hierdoor is de beweging van de spelers nog verfijnder en kunnen zij zich nog meer focussen op snelheid en dynamiek. Ook de logo's op de Ultraweave voetbalshirts zijn nog lichter dan voorheen. De Puma Dry Cell technologie zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het IJsland thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Gunarsson, Bjarnason, Gudjohnsen, Runarsson, Sigthorsson, Sigurdsson en andere spelers of check het Ijsland uitshirt 2022-2023

IJsland voetbalshirt bestellen

Het IJsland thuisshirt 2022-2023 kun je direct bestellen in de onderstaande webshops. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het authentic voetbalshirt € 139,95 en het replica voetbalshirt € 89,95. Voor kinderen (maten 116, 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. Check ook andere Ijsland producten in deze winkels. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel het Ijsland thuisshirt direct in de PUMA SHOP

of deze winkel!

Ijsland thuisshirt 2022