9 november 2015

België thuisshirt Euro 2016-2017

Het nieuwe België Euro 2016 thuisshirt is officieel gepresenteerd door de Koninklijke Belgische Nationale Voetbalbond (KBVB) en kledingsponsor adidas. In dit voetbalshirt speelt België de thuiswedstrijden tijdens Euro 2016 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. Ook voorafgaande aan Euro 2016 zal het nationale elftal van België gedurende thuiswedstrijden al te bewonderen zijn in dit nieuwe shirt van adidas. Tijdens de WK kwalificatie voor 2018 is België ingedeeld in poule H met Bosnië Herzegovina, Griekenland, Estland en Cyprus. Het België voetbalshirt kent een interessant design en haalt zijn inspiratie uit de Belgische vlag.

België thuis shirt en tenue 2016-2017

Het thuisshirt van de Rode Duivels voor 2016-2017 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de de zwarte en gele details over het shirt. Zo bevat het nieuwe thuisshirt van België een zwarte band over de borst. Ook de v-hals van het shirt is zwart. De binnenkant van de kraag bevat een fel gele strip met daarin een afbeelding van de Belgische vlag. Dit detail komt ook terug op de achterkant van de kraag. De zwarte mouwen worden afgesloten met een fel gele bies. Over de schouders loopt een rode strip. De drie Adidas strepen komen dit jaar niet terug op de schouders en mouwen, maar lopen langs de zijkanten van het shirt. Ook de adidas trademark strepen zijn fel geel. De rechter borst is uitgerust met het logo van Adidas. Het Duitse sportmerk is sinds 2014 de nieuwe kledingsponsor van het nationale elftal en volgde daarmee Burrda op. De andere borst bevat het embleem van de Belgische voetbalbond KBVB (Koninklijke Belgische Voetbalbond). Het nieuwe België thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met fel gele details. Ook op de shorts staan de logo's van de Belgische voetbalbond en de Duitse kledingsponsor. De kousen halen tevens inspiratie uit de Belgische vlag en kennen een modern-nog-klassiek design. De kousen van het nieuwe thuistenue zijn overwegend rood en kennen aan zowel zwarte als gele details. Check hieronder de afbeeldingen van het nieuwe België voetbalshirt voor Euro 2016. Het nieuwe België uitshirt voor Euro 2016 lijkt ook binnenkort te worden gepresenteerd en wordt volgens berichtgeving gebaseerd op de klassieke Belgische wielershirt. In deze nieuwe shirts schitteren sterren als Hazard, Fellaini, Vertonghen, Lukaku, Mertens, De Bruyne, Vermaelen, Dembele en nog meer andere sterren. 

Officiële België bedrukking 2016-2017

Tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt hebben de Belgische voetbalbond en Adidas de bedrukking voor het nieuwe shirt gelanceerd. Dit betreft de printing van de namen en nummers van de spelers op de achterkant van het voetbalshirt en het borstnummer op de voorkant van het shirt. Deze bedrukking heeft dezelfde kleur als de Adidas strepen op de zijkanten van het shirt en is fel geel. Verder worden zowel de cijfers als de letters gekenmerkt door het statige lettertype. De rugnummers van de Rode Duivels zijn uitgerust met dunne puntjes. Noch de borst- en rugnummers, noch de spelersnamen bevatten het logo van de KBVB. De bedrukking betreft een fel gele standaard Adidas stijl. 

België voetbalshirt kopen

Het nieuwe België voetbalshirt voor Euro 2016 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Voor kinderen heeft het shirt een prijs van € 65,- en voor volwassenen € 80/€ 85,-. Dit voetbalshirt scoor je inclusief officiële bedrukking van sterspelers als Hazard, De Bruyne, Fellaini en Kompany of een eigen naam en nummer. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van de Rode Duivels dragen op de achterkant van het voetbalshirt. Inclusief borstnummer. Check nu ook andere Rode Duivels voetbalshirts, retro shirts of te gekke COPA t-shirts in het overzicht hiernaast of hieronder . Directe levering!

Scoor het nieuwe Rode Duivels shirt in deze België shop! (inclusief bedrukking en goedkopere België t-shirts)

of in deze België voetbalshop

of in de officiële Adidas SHOP!

Belgie Thuisshirt 2016 3


Belgie -bedrukking -2016-2017

Belgie Thuisshirt 2016 4

Belgie Thuisshirt 2016 5