Dit trainingspak draagt België tijdens EK 2024

België draagt tijdens het EK in 2024 en de periode erna weer een gloednieuw trainingspak! Dit trainingspak werd deze week officieel gepresenteerd door de Belgische voetbalbond en kledingsponsor adidas, tegelijkertijd met de nieuwe België voetbalshirts! Ook dit jaar bestaat het trainingspak van de ‘’Rode Duivels’’ weer uit een training sweater en een trainingsbroek en heeft het een standaard adidas template. Dat betreft dit seizoen het nieuwe adidas TIRO24 template.

België training sweater 2024-2025

Opvallend genoeg heeft de België training sweater 2024-2025 een andere tint rood dan het België EK 2024 thuisshirt! Waar het België thuisshirt bordeaux rood is, heeft de training sweater een normale rode tint. De training sweater is zwart en wordt gekenmerkt door de rode golven op de zijkanten. Deze golven zijn kenmerken voor het adidas TIRO24 template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk dit jaar voor alle trainingspakken. De mouwen van de trainingstrui zijn ook rood en bevatten op de schouders zwarte adidas strepen. Het adidas logo op de rechterborst is goud en dat heeft alles te maken met het 130 jarig bestaan van de voetbalbond dit jaar. De linkerborst is uitgerust met het logo van de KBVB. Verder heeft de training top weer de bekende functionele kenmerken. De sweater is uitgerust met een semi hoge hals met een rits tot de borst. Wanneer je de rits omhoog doet, kun je deze verbergen onder een speciaal lipje. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, voor de perfecte pasvorm. De stof van de training sweater betreft polyester en hierin is ook weer de adidas AeroReady technologie verwerkt, dat zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

België trainingsbroek 2024-2025

De adidas België trainingsbroek 2024-2025 is zwart en heeft ook de kenmerken van het adidas TIRO24 template. De golf van de training sweater loopt als het ware door over de bovenkant van de trainingsbroek en de adidas trademark strepen staan in het rood op de onderkant van de pijpen. Ter hoogte van de heupen bevinden zich de logo’s van de voetbalbond en adidas. De trainingsbroek heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Tailleband met trekkoord aan bovenkant
  • Tapered fit; de trainingsbroek valt vooral strak om de kuiten en enkels
  • Zakken met ritsen aan de zijkanten
  • Enkelritsen aan de onderkant

Dit trainingspak draagt het team van bondscoach Tedesco niet alleen tijdens het EK in Duitsland, maar ook tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2026!

België trainingspak bestellen

Het adidas België trainingspak 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) is de training sweater € 74,95 en de trainingsbroek € 64,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) is de training sweater € 64,95 en de trainingsbroek € 59,95. Check ook andere nieuwe traininskleding van de Rode Duivels in de onderstaande winkels!

Dit trainingspak draagt België tijdens EK 2024
Dit trainingspak draagt België tijdens EK 2024
Dit trainingspak draagt België tijdens EK 2024