12 november 2015

Noord Ierland uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Noord Ierland Euro 2016 uitshirt is vandaag officieel bekend gemaakt door de voetbalbond van Noord Ierland en kledingsponsor Adidas. In het nieuwe voetbalshirt speelt het nationale elftal van Noord Ierland de Euro 2016 uitwedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Het nationale elftal van Noord Ierland speelt voor het eerst in de geschiedenis een EK. Wel deed het land in 1958, 1982 en 1986 mee aan een WK. Tijdens de kwalificatie voor het WK is Noord Ierland ingedeeld in een poule met Duitsland, Tsjechië, Noorwegen, Azerbeidzjan en San Marino. Het nieuwe uitshirt van Noord Ierland heeft een echt vintage design.

Noord Ierland uittenue 2016-2017

Het nieuwe voetbalshirt van Noord Ierland voor 2016-2017 is overwegend wit met groene accenten. Deze groene accenten komen allereerst terug in de twee horizontale banen die over de borst lopen. Deze banen hebben twee tinten groen om een flitsend design te creëren. Ook de v-hals van het voetbalshirt met de kleine opstaande kraag zijn groen. Bovendien hebben de drie strepen van Adidas over de schouders en mouwen een groene kleur. Deze kleur is afgeleid van de kleur van het thuisshirt van het land. Het design waarvoor Adidas en de Noord Ierse voetbalbond hebben gekozen is afgeleid van een standaard template van Adidas, het Campeon 15 template. De rechter borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor in het groen. Adidas is sinds 2011 kledingsponsor van het nationale elftal en de vertegenwoordigende elftallen van Noord Ierland en was dit ook al in de succesvolle jaren '80. De andere borst bevat het logo van de Noord Ierse voetbalbond IFA (IFA (Irish Football Association). Het nieuwe Noord Ierland uittenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een groen short met aan de zijkanten drie witte verticale strepen van Adidas. Ook de logo's van de voetbalbond en het sportmerk staan op de shorts. De kousen zijn ook wit/groen met uitingen van de IFA en Adidas. Check hieronder de foto's van de nieuwe Noord Ierland uitshirts voor Euro 2016 en de periode 2016-2017. In deze voetbalshirts schitteren sterren als Lafferty, Davis, Hughes, Baird en nog meer sterren van het nationale elftal. Check ook meer informatie over het nieuwe Noord Ierland thuisshirt 2016-2017. Alle nieuwe tenues en trainingskleding van Noord Ierland is uitgerust met de Climacool of Adizero technologie van het Duitse sportmerk, welke zorgt voor ventilatie, afvoer van vocht en verkoeling, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren.

Noord Ierland voetbalshirt kopen

Het nieuwe Noord Ierland uitshirt 2016-2017 kan je vanaf december 201 kopen in de online Noord Ierland shop. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor KIDS € 65,-. Het is mogelijk je Noord Ierland shirt te bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de sterren. Dit betreft de officiële bedrukking, die de spelers van het land ook achterop de shirts dragen. Inclusief borstnummer. Wil je andere en goedkopere Noord Ierland producten kopen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder.

Noord -Ierland -uitshirt -2016-2017

Noord -ierland -shirt -uit -2016-2017
Noord -Ierland -voetbalshirt -uit -2016-2017