Noord Ierland voetbalshirts 2022-2023

De Noord Ierse voetbalbond en kledingsponsor adidas hebben vandaag de nieuwe Noord Ierland voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt het mannenteam de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024 en het vrouwenelftal de wedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2023. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Noord Ierland tenues. Het Duitse sportmerk is sinds medio 2012 de kledingsponsor van de ''Green and White Army''.

Noord Ierland thuisshirt 2022-2023

Het Noord Ierland thuisshirt 2022-2023 wordt gekenmerkt door de vier groene blokken. De blokken ter hoogte van de rechter bovenkant en linker onderkant hebben een iets donkerdere tint groen. Verder is het Noord Ierland thuistenue uitgerust met een witte Henley collar met een knoopje. De adidas strepen op de schouders en de band op de zijkanten van het tenue zijn ook wit. Op de rechterborst prijkt het nieuwe adidas performance logo. Dit logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken en dus niet meer het woordmerk van het Duitse sportmerk. Om deze reden wordt dit logo ook wel het 3BAR logo genoemd. De linkerborst bevat het logo van de Noord Ierse voetbalbond, de Irish Fooball Association (IFA). Het Noord Ierland thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten groene adidas strepen. De band aan de onderkant van de achterzijde van het broekje zijn ook groen. De kousen zijn ook wit met aan de bovenzijde groene adidas strepen en op het midden het logo van de voetbalbond.

Noord Ierland uitshirt 2022-2023

Het Noord Ierland uitshirt 2022-2023 is geel en bevat zwarte en rode accenten. De overlappende hals is overwegend zwart met daaromheen een rode band. Deze kleurencombinatie komt ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De adidas strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor de band op de zijkanten van het tenue. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een design van dunne pinstripes, die in het materiaal verwerkt zijn. De logo's van de voetbalbond en adidas staan centraal op de borst. Het adidas logo is zwart en het logo van de Noord Ierse voetbalbond betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het uittenue: geel/zwart. Het Noord Ierland uittenue wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. De kousen zijn zwart met gele adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe Noord Ierland tenues ook uitgerust met adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor verkoeling.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Noord Ierland voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als McNair, McGinn, Evans, Lafferty, Davis, Charles, Bradley en nog meer spelers.

Noord Ierland voetbalshirt bestellen

De nieuwe Noord Ierland voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 90,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 70,-. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 38,- en de kousen vanaf € 18,-. In deze winkels kun je de nieuwe tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel de Noord Ierland vrouwen voetbalshirts exclusief in deze SHOP! 

Noord Ierland thuisshirt 2022-2023

Noord Ierland thuisshirt 2022-2023

Noord Ierland thuisshirt 2022-2023