13 november 2019

Noord Ierland thuisshirt 2020-2021

De Noord Ierse voetbalbond en adidas hebben vandaag het nieuwe Noord Ierland voetbalshirt voor 2020-2021 gepresenteerd.  In dit nieuwe tenue speelt het land van bondscoach Michael O'Neill in de Euro 2020 wedstrijden (als het land zich plaatst) en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, gedurende 2020-2021. In dit shirt speelt de ''Green & White Army'' dus ook de Nations League wedstrijden in deze periode. 

Noord Ierland thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Noord Ierland thuisshirt voor 2020-2021 is overwegend groen en bevat, evenals vele andere voetbalshirts van adidas. Deze print bestaat uit een design van diagonale penseelstreken in verschillende tinten groen. Deze print loopt ook door over de mouwen en achterkant van het tenue. De print is geïnspireerd door de tenues die Noord Ierland tijdens de jaren '80 droeg. Tijdens het WK van 1982 behaalde het Noorse Ierse elftal zelfs de Tweede Ronde en op het WK van 1986 bleef het land steken in de groepsfase. Verder is het voetbalshirt uitgerust met witte details. De V-hals is wit en hetzelfde geldt voor de drie strepen van adidas over de schouders. Het adidas logo prijkt in het wit op de rechterborst. Het Duitse sportmerk is sinds 2012 kledingsponsor van het nationale elftal van Noord Ierland en de andere vertegenwoordigende elftallen en was dit eerder in de periode 1982-1986. De andere borst bevat het logo van de Noord Ierse voetbalbond, de Irish Football Association (IFA). Het nieuwe Noord Ierland tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten groene adidas strepen. De kousen zijn groen met aan de bovenkant een donkerblauwe band met daarin de drie adidas stripes in het wit. 

De nieuwe tenues van alle nationale elftallen waarvan adidas kledingsponsor is, zijn uitgerust met de nieuwe AeroReady technologie. Dit is waarschijnlijk een nieuwe variant van de ClimaLite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van  het nieuwe Noord Ierland tenue er mogelijk dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Evans, Lafferty, Davis, McAuley, Whyte, Magennis, Dallas en andere sterspelers.

Noord Ierland voetbalshirt kopen

Het nieuwe Noord Ierland voetbalshirt voor 2020-2021 kun je nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. De broekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen van het tenue zijn € 17,95. Check ook andere, goedkopere Noord Ierland producten in deze winkel. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Noord Ierland voetbalshirt direct in deze officiële SHOP

of scoor goedkope Noord Ierland t-shirts in deze SHOP!