Noord Ierland uitshirt 2020-2021

De Noord Ierse voetbalbond en adidas hebben vandaag het nieuwe uitshirt van Noord Ierland gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt het keurkorps van bondscoach van Michael O'Neill hoe dan ook de uitwedstrijden in de kwalificareeks ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden. Noord Ierland heeft nog een kans zich te plaatsen voor het EK. In de play-offs neemt Noord Ierland het op tegen Bosnië-Herzegovina. Als die wedstrijd gewonnen wordt, neemt het land het op tegen Slowakije of Ierland. De winnaar daarvoor plaatst zich voor het EK.

Het witte Noord Ierland voetbalshirt en tenue 2020-21

Mocht het Noord Ierse voetbalelftal het EK halen, dan speelt het in dit nieuwe uitshirt dus ook tijdens Euro 2020. Adidas is verantwoordelijk voor de productie en het design van het nieuwe Noord Ierland voetbalshirt. Het Duitse sportmerk is namelijk sinds 2012 kledingsponsor van het vlaggenschip van het land. Het Noord Ierland uitshirt is dit jaar gebaseerd op het Condivo 20 template van adi. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de toelopende V-hals in het donkerblauw. Deze kleur komt ook weer terug in de drie adidas strepen aan de zijkanten van het tenue en één van de banden aan de onderkant van de mouwen. De andere band aan de onderkant van de mouwen is turquoise en dit geeft het tenue een frisse look. De turquoise tint is een subtiele verwijzing naar het groen van het Noord Ierland thuisshirt. De V-hals van het Noord Ierland uittenue betreft een zogenaamde adidas EQT V-hals, welke is geïnspireerd door de V-hals die adidas met name mid jaren '90 gebruikte voor voetbalshirts. De rechterborst van het tenue bevat het adidas logo en de andere borst is uitgerust met het embleem van de Irish Football Association (IFA).

Het Noord Ierland thuistenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een donkerblauwe voetbalbroekje met aan de zijkanten turquoise adidas strepen. De kousen van het tenue zijn ook turquoise met aan de bovenkant een blauw vlak met daarin ook weer adidas strepen in het turquoise. Deze tenues zijn door adidas ook voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een betere afvoer van zweet en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lafferty, Evans, Davis, McAuley, Whyte, McNair en nog meer sterspelers.

Noord Ierland uitshirt bestellen

Het Noord Ierland adidas uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft het voetbalshirt een prijs van € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Noord Ierland uitshirt direct in deze officiële SHOP

of scoor goedkope Noord Ierland t-shirts in deze SHOP! 

Noord Ierland uitshirt 2020-2021

Noord Ierland uitshirt 2020-2021