Noord Ierland vrouwen voetbalshirts 2023-2024

De voetbalbond van Noord Ierland en kledingsponsor adidas hebben de Noord Ierland dames voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. Deze voetbalshirts worden door het Noord Iers vrouwenvoetbalelftal gedragen tijdens de interlands in de periode 2023-2024. Het Noord Iers vrouwenteam heeft zich niet geplaatst voor het WK voetbal, dat dit jaar plaatsvindt in Australië en Nieuw Zeeland. Adidas is ook weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Noord Ierland vrouwen voetbalshirts. Het Duitse sportmerk heeft sinds 2012 een samenwerking met de Noord Ierse voetbalbond.

Noord Ierland vrouwen uitshirt 2023-2024

Het Noord Ierland dames uitshirt 2023-2024 heeft een custom design en wordt niet door het mannenteam van Noord Ierland gedragen. Zoals alle adidas vrouwen voetbalshirts is het Noord Ierland vrouwen uitshirt geïnspireerd door de natuur van het desbetreffende land. Dit voetbalshirt haalt inspiratie uit de rotsformaties langs de noordkust van Noord Ierland en in het bijzonder de Giant’s Causeway. Het Noord Ierland vrouwen uitshirt heeft verschillende tinten turquoise en wordt gekenmerkt door de all-over print van rotsen. Het tenue bevat een overlappende v-hals en heeft groene accenten. De adidas strepen op de schouders zijn groen en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen, de taping op de zijkanten van het voetbalshirt en het adidas logo op de rechterborst. Dit betreft het nieuwe adidas performance logo, welke door adidas vanaf dit seizoen op alle voetbalshirts gebruikt wordt. Dit logo wordt ook wel het 3BAR logo genoemd, omdat het logo alleen nog maar de drie diagonale blokken bevat. De linkerborst is uitgerust met het logo van de Noord Ierse voetbalbond, de Irish Football Association (IFA). In de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijkt het wapen van het land. Het Noord Ierland uittenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn wit en bevatten aan de bovenkant groene adidas strepen.

Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de Noord Ierland dames voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Noord Ierland vrouwen uitshirt bestellen

De adidas Noord Ierland dames voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshop. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel de Noord Ierland vrouwen voetbalshirts exclusief in deze SHOP! 

Noord Ierland vrouwen uitshirt 2023-2024

Noord Ierland vrouwen uitshirt 2023-2024