Het nieuwe thuisshirt van Noord Ierland voor 2016-2017 is officieel gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt het nationale elftal van Noord Ierland de Euro 2016 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is Noord Ierland ingedeeld in de zware poule C met Duitsland, Tsjechië, Noorwegen, Azerbeidzjan en San Marino. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat het nationale elftal van Noord Ierland zich geplaatst heeft voor het EK. Wel deed het land aan 3 WK's mee in 1958, 1982 en 1986. Het nieuwe shirt van Noord Ierland heeft een flitsend design.

Noord Ierland thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Noord Ierland Euro 2016 thuisshirt is gebaseerd op de legendarische shirts van de jaren '80 en met name het shirt van 1986. 1986 was het jaar waarin Noord Ierland voor het laatst deel nam aan een groot toernooi. Destijds reikte het niet verder dan de groepsfase. Het nieuwe voetbalshirt van Noord Ierland is overwegend groen en wordt verder gekenmerkt door de horizontale blauwe baan over de borst. Deze baan wordt geflankeerd door twee dunnere witte banen. Ook de mouwen hebben een navy blauwe kleur. Over de mouwen lopen witte Adidas trademark strepen. Het is opvallend dat deze drie strepen over de mouwen lopen. Bij landen als Duitsland, Denemarken, Zweden en België heeft Adidas ervoor gekozen de strepen over de zijkanten van het voetbalshirt te laten lopen. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals in het wit. De rechter borst bevat het logo van Adidas in het wit en de andere borst is voorzien van het logo van de voetbalbond van Noord Ierland IFA (Irish Football Association). Adidas is sinds 2011 kledingsponsor van het nationale elftal en was dit bovendien tijdens de succesvolle jaren '70 en '80. Het nieuwe Noord Ierland thuistenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten de drie groene strepen van Adidas. Ook de logo's van de voetbalbond en de kledingsponsor staan op de shorts. De kousen zijn geheel groen met een witte band aan de bovenkant. Ook deze bevatten het logo van Adidas. Check hieronder de foto's van het nieuwe Noord Ierland thuisshirt 2016-2017 waarin sterren als Hughes, Davis, Baird, Lafferty, Evans en nog meer sterren van het elftal in zullen schitteren gedurende het EK van 2018. Uiteraard zijn de nieuwste Noord Ierland tenues uitgerust met de Climacool en Adizero technologie, welke zorgt voor ventilatie, afvoer van vocht en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook meer informatie over het nieuwe Noord Ierland uitshirt voor Euro 2016.

Noord Ierland voetbalshirt Euro 2016 kopen

Het nieuwe Noord Ierland thuisshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de online Noord Ierland shop voor KIDS en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 80,- en voor KIDS € 65,-. Laat daar ook je voetbalshirt voorzien van de officiële Noord Ierland bedrukking

van alle sterspelers of een eigen naam en nummer of check het overzicht met beschikbare producten van het land hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Noord -ierland -thuisshirt -2016-2017

Adidas -noord -ierland -thuisshirt -euro -2016
Noord -ierland -thuistenue -2016-2017