7 december 2015

Adidas Euro 2016 scheidsrechtersshirt

De nieuwe scheidsrechtersshirts voor Euro 2016 zijn vandaag door Adidas en de UEFA officieel gelanceerd. Dit betreffen de tenues die de scheidsrechters tijdens het EK van 2016 in Frankrijk zullen dragen. Adidasds heeft het scheidsrechtersshirt in verschillende kleuren, maar tijdens het toernooi zullen we de scheidsrechter vooral in het gele tenue zien. Het design van dit shirt bespreken we dan ook in het navolgende, evenals de andere kleuren van het shirt en natuurlijk geven we aan waar je deze shirts kunt kopen!

Gele Euro 2016 scheidsrechtersshirt

Het shirt van de scheidsrechters voor het EK van 2016 is overwegend geel, omdat dit een kleur is die opvalt op het veld. Verder bevat het shirt een vrij simpel design met zwarte accenten. Hoewel op de scheidsrechtersshirts geen trademark strepen van Adidas zijn te vinden over de schouders en mouwen loopt er wel een subtiele zwarte lijn over de mouwen. In deze mouwen is de Climacool technologie verwerkt. De hals van het shirt bestaat uit twee delen. De kraag is overwegend geel en aan de onderkant zwart. Het logo van Adidas staat op de rechter borst. Het partnership tussen de UEFA en Adidas stamt al vanaf de jaren '70. Sindsdien is Adidas al de officiële leverancier van zowel de ballen voor het WK als het EK. Sinds 2006 verzorgt het Duitse sportmerk ook de ballen van de Champions League. In december 2011 werd het contract tussen Adidas en de UEFA verlengt, waardoor Adidas tot in ieder geval 2018 partner zal blijven van de UEFA. Adidas en de UEFA lanceerden vorige maand ook al de officiële voetbal voor het EK, de Beau Jeu Euro 2016 voetbal. Even terug naar het onderwerp. Uiteraard mogen de borstvakjes voor de kaarten en notitieblokjes van de scheidsrechters niet ontbreken op de Euro 2016 scheidsrechtersshirts. Deze zijn dan ook te vinden op zowel de linker- als de rechter borst. Dit scheidsrechterstenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje en gele kousen. Het Duitse sportmerk en de voetbalbond hebben het scheidsrechtersshirt ook in andere kleurencombinaties gelanceerd. Zo hebben de UEFA en Adidas het shirt in een zwarte versie gelanceerd met witte accenten en ook in het licht blauw met zwarte accenten. De vierde versie van het shirt betreft een rode versie met zwarte accenten. Alle tenues worden gecompleteerd door een zwart broekje en kousen in dezelfde kleur als het shirt. Bovendien zijn alle scheidsrechterstenues voor Euro 2016 uitgerust met het Adidas Climacool systeem. Deze technologie zorgt voor een perfecte ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht. De Adizero technologie zorgt ervoor dat de shirts zo licht mogelijk zijn. Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts voor alle scheidsrechters van het EK van 2016.

Scheidsrechtersshirt EK 2016 kopen

De nieuwe scheidsrechtersshirts voor Euro 2016 zijn vanaf per direct te koop. Deze hebben een prijs van € 50,- in de versie met korte mouwen en hebben een prijs van € 55,- in de versie met lange mouwen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier! 


Adidas -euro -2016-scheidsrechtersshirt

Scheidsrechtersshirt -ek -2016
Adidas -scheids -shirt -2016