11 november 2015

Wales uitshirt Euro 2016-2017

Het nieuwe Wales uitshirt voor Euro 2016 is vandaag officieel gelanceerd. De lancering van het nieuwe Wales voetbalshirt volgde op de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt. In het nieuwe voetbalshirt speelt het nationale elftal van Wales de uitwedstrijden tijdens Euro 2016 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Tijdens de kwalificatie voor het WK is Wales ingedeeld in een poule D met Oostenrijk, Servië, Ierland, Moldavië en Georgië. Voor het eerst in de geschiedenis heeft Wales zich geplaatst voor het EK. Het land nam alleen deel aan het WK van 1958. Het nieuwe voetbalshirt is gelanceerd onder het motto: ''Together, stronger. #newwaleskit.

Wales Euro 2016 uittenue

Het nieuwe Wales uitshirt 2016-2017 wordt gekenmerkt door de brede horizontale banen in twee tinten grijs. De mouwen van het shirt zijn bovendien geheel donker grijs. Verder bevat het shirt van Wales flashy groene accenten. De v-hals van het shirt is licht groen, evenals de drie strepen van Adidas over de mouwen en schouders. Ook het logo van Adidas op de rechter borst is licht groen. Adidas is sinds 2013 kledingsponsor van het nationale elftal en alle andere vertegenwoordigende elftallen van Wales. De linker borst is uitgerust met het embleem van de voetbalbond van het land: Football Association of Wales / Cymdeithas Bêl-droed Cymru (de FAW). De achterkant van het Wales Euro 2016 uitshirt is geheel donker grijs. Het tenue wordt gecompleteerd door een donker grijs short met aan de zijkanten weer drie fel groene strepen van Adidas. Ook op de shorts zijn de logo's van het Duitse sportmerk en de voetbalbond verwerkt. De kousen van het nieuwe Wales uittenue zijn geheel in stijl van de shorts en de kousen. Als hoofdkleur hebben de kousen een donker grijze kleu. De sokken bevatten aan de bovenkant een fel groene band. Ook het logo van Adidas heeft weer deze kleur. Check hieronder de foto's van het nieuwe Wales uitshirt, waarin sterren als Bale, Ledley, Williams, Ramsey en nog meer sterren van Wales schitteren tijdens het EK en de kwalificatie voor het WK. De nieuwe Wales tenues zijn uitgerust met de Climacool technologie van Adidas voor een ultieme prestatie. Check ook het nieuwe Wales Euro 2016 thuisshirt.

Wales voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Wales voetbalshirt 2016-2017 kan je vanaf december kopen in de online Wales shop van Subside Sports. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer. Dit betreft de officiële bedrukking die de spelers van Wales ook dragen tijdens de wedstrijden van het elftal. Check bovendien andere producten van het nationale elftal in het overzicht hiernaast of hieronder zoals de nieuwste Wales t-shirts en retro shirts.

Koop het hier! Heb je een mening? Deel het hieronder!


Wales -uitshirt -2016-2017

Wales -uitshirt -detail -2016
Wales -shirt -euro -2016-uit