2 september 2020

Wales uitshirt 2020-2021

De nationale voetbalbond van Wales en adidas presenteerden vandaag het nieuwe Wales uitshirt 2020-2021. In deze nieuwe tenues speelt het Welsh voetbalelftal de WK kwalificatie en oefenwedstrijden gedurende de periode 2020-2021, alsook de Nations League wedstrijden. Bovendien speelt het team van trainer Ryan Giggs in deze tenues de Euro 2020 wedstrijden. In poule A neemt Wales het op tegen Turkije, Italië en Zwitserland.

Geel Wales uit shirt en tenue 2020-2021

Het lijkt erop dat het nieuwe Wales uitshirt 2020-2021 is gebaseerd op het standaard adidas Condivo 20 template, maar dit is niet het geval. Hoewel het tenue de iconische camouflage print bevat, heeft het voetbalshirt niet de andere kenmerken van het Condivo template. Het Wales uitshirt bevat wel een toelopende v-hals, maar dit is niet de kenmerkende toelopende EQT collar, maar een wat dunnere v-hals. Bovendien bevat het tenue geen brede band aan de onderkant van de mouwen. Het tenue heeft geel als basiskleur met een camo achtige print over de body en mouwen. De achterkant is uitgezonderd van de prijnt. De drie adidas strepen staan in het groen op de schouders en het logo van de Duitse kledingsponsor staat ook in deze kleur op de rechterborst. Adidas is sinds 2017 kledingsponsor van The Dragons en heeft een langjarige deal met de voetbalbond van Wales. De linkerborst is uitgerust met de badge van de de voetbalbond, de FAW (Football Association of Wales). Het nieuwe logo van de bond bestaat uit een wit schild met een groene omlijning met daarin een afbeelding van een draak. Dit betekent dat het logo in vergelijking met het vorige logo wat versimpeld is. Zo is de narcis uit het logo verdwenen, evenals de leus van de bond: ''Gorau Chwarae Cyd Chwarae.'' In de nek op de achterkant van het tenue prijkt een graphic van een narcis, de nationale bloem van het land. Het Wales tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. De kousen zijn geel met aan de bovenkant groene adidas strepen. Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe voetbalshirts van Wales uitgerust met de nieuwe adidas AeroReady technologie, voor een optimale afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Wales uitshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Bale, Ramsey, James, Williams, Robson-Kanu, Wilson, Brooks en andere spelers en check ook het Wales thuisshirt 2020-2021

Wales voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Wales uitshirtt 2020-2021 kun je vanaf  nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het thuisshirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze winkels kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien goedkope tenues en t-shirts. Directe levering!

Bestel je Wales voetbalshirt altijd in deze SHOP 

of in deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts)

Wales uitshirt 2020-2021

Wales uittenue 2020-2021