Wales vrouwen voetbalshirts 2022-2023

Op internationale vrouwendag hebben de Welshe voetbalbond en adidas de nieuwe voetbalshirts van het nationale vrouwenteam van Wales gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt het Welsh vrouwenvoetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK vrouwenvoetbal, welke in de zomer van 2023 plaatst vindt in Australië en Nieuw Zeeland. De vrouwen van Wales wisten zich niet te plaatsen voor het EK komende zomer. In een poule met Noorwegen, Noord-Ierland, Wit-Rusland en de Faröer Eilanden eindigden de Dragons als derde, waardoor het het toernooi op een haar na mist.

Thuisshirt Wales vrouwenvoetbalelftal 2022-2023

Het voetbalshirt van het Welsh vrouwenteam heeft een vrij klassiek design. Het thuisshirt is rood en wordt gekenmerkt door de brede, ronde witte hals. In deze hals bevindt zich ook een dunne groene lijn. Dit is ook het design van de band aan de onderkant van de mouwen. Hiermee is het voetbalshirt geheel in stijl van de kleuren van de nationale vlag. De adidas strepen zijn alleen op de schouders geplaatst en zijn wit. Wat verder opvalt aan het tenue is dat de logo's van adidas en de voetbalbond niet op de rechter- en linkerborst staan, maar centraal op de borst zijn geplaatst. Het logo van adidas prijkt boven het logo van de Welsh voetbalbond, de Football Association of Wales (FAW). Adidas is sinds 2013 de kledingsponsor van de vertegenwoordigende elftallen van Wales en was dit eerder ook al in de periode 1980-1987.

Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Op de rechterpijp staat het logo van de voetbalbond en de linkerpijp bevat het adidas performance logo in het rood. De kousen zijn ook rood met aan de bovenkant witte adidas strepen en op het midden de initialen van de voetbalbond en het adidas performance logo.

Zoals alle adidas voetbalshirts is het tenue van het Welsh vrouwenelftal uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in het materiaal van de voetbalshirts (100% PrimeBlue polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe thuistenue van het Welsh vrouwenvoetbalelftal, welke vanaf nu gedragen wordt door speelsters als Fishlock, Harding, Green, James, Ingle, Ladd, Estcourt en nog meer speelsters.

Wales vrouwen voetbalshirt bestellen

Het adidas Wales vrouwen voetbalshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Voor volwassenen (maten XXS, XS, S, M, L, XL en XXL) heeft het voetbalshirt een prijs van € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. In deze officiële fanshop vind je ook andere Wales merchandising en kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het Wales vrouwen voetbalshirt direct in deze fanshop!

Wales vrouwenvoetbalshirt 2022-2023

Wales vrouwen voetbalshirt 2022-2023

Wales vrouwen voetbalshirt 2022-2023

Vrouwen voetbalshirt Wales 2022-2023