7 november 2017

Wales thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe voetbalshirts van het nationale elftal van Wales is officieel bekend gemaakt door de bond en kledingsponsor adidas. Wales heeft zich niet weten te plaatsen voor het wereldkampioenschap van 2018 in Rusland. In een poule met Servië, Ierland, Oostenrijk, Georgië en Moldavië eindigde het land als derde, waardoor er geen ticket voor het WK werd bemachtigd. Het land rest zich dus niets anders dan in dit voetbalshirt de wedstrijden in de UEFA Nations League en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 te spelen gedurende 2018-2019. Tijdens de UEFA Nations League opereert Wales in Divisie B. Adidas is ook komende jaargang weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe shirt. Het Duitse sportmerk en de voetbalbond van het land hebben sinds 2014 een verbintenis, welke in principe nog tot na 2020 duurt. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt van het Welsh voetbalelftal.

Wales thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe shirt van Wales voor 2018-2019 heeft deze jaargang een klassieke design. Het shirt is zoals altijd overwegend rood en bevat verder ook verschillende witte accenten. De drie adidas strepen op het shirt hebben deze kleur. Deze zijn komende jaargang gepositioneerd aan de zijkanten van het tenue. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is wit en dit geldt ook voor de kraag. Het shirt heeft dit  jaar een klassieke henley collar met één knoopje. Verder bevat het nieuwe tenue van Wales weinig fratsen. Op de rechter borst staat het adidas performance logo en op de linker borst prijkt het logo van de voetbalbond van het land, de Football Association of Wales (FAW). Dit logo wordt gekenmerkt door de draak. Hier komt dan ook de bijnaam van het elftal vandaan, The Dragons! De achterkant van het nieuwe tenue van het elftal bevat nog een speciaal detail. In de achterkant van de nek is namelijk de vlag van het land verwerkt. Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen van het tenue zijn ook rood en bevatten aan de bovenkant ook witte adi stripes. Zowel op de broekjes als op de kousen staan uitingen van kledingsponsor adidas en de voetbalbond. 

Zoals alle tenues van adidas zijn ook de nieuwe tenues en voetbalshirts van Wales uitgerust met de adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vanaf nu schitteren sterren als Bale, Williams, Ramsey, Robson Kanu, Ledley, Allen en andere sterspelers in het nieuwe voetbalshirt.

Wales voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Wales shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkel. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. In de onderstaande webshop kan je het voetbalshirt van Wales laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele printing gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere of goedkopere producten van Wales bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Wales voetbalshirt altijd in deze SHOP 

of  in deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts)