Wales uitshirt 2018-2019

De voetbalbond van Wales heeft in samenwerking met het Duitse sportmerk adidas het nieuwe uitshirt voor het nationale team van Wales gelanceerd. Helaas is dit shirt niet te zien tijdens het WK 2018 in Rusland maar sterspelers als Bale en Ramsey gaan in dit shirt wel te zien zijn tijdens de uitwedstrijden voor kwalificatie voor Euro 2020. Ook tijdens de oefenwedstrijden wordt het nieuwe uitshirt gedragen. Bij de uitwedstrijden in Nations League, het nieuwe toernooi van de UEFA is het nieuwe shirt ook te zien. Tijdens dit toernooi is Wales ingedeeld in poule 4 met Ierland en Denemarken. Tijdens de oefenwedstrijd op 22 maart tegen China is dit nieuwe uitshirt voor het eerst te zien. Ook is de wedstrijd tegen China de eerste wedstrijd van Wales met de nieuwe bondscoach op de bank. De legendarische voetballer uit Wales, Ryan Giggs is namelijk de nieuwe bondscoach van Wales. Nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van Wales? Check de details hieronder!

Wales uit shirt en tenue 2018-2019

Wanneer je denkt aan Wales zie je meteen een groen, witte vlag met de rode draak voor je. Het is dan ook bijzonder dat het nieuwe uitshirt van ‘The Dragons’ wit van kleur is met groene details. Het nieuwe uitshirt van adidas is gebaseerd op het Condivo 18 template. Dit template wordt ook gebruikt bij onder anderen de uitshirts van België, Schotland en Zweden. Dit template staat bekende om het horizontale strepen patroon van het shirt. Op de mouwen van het shirt zijn de 3 bekende adidas strepen op het shirt te zien. De hals van het shirt is rond met een stijlvolle groene rand. Op de rechterkant van de borst is het logo van het Duitse sportmerk te zien. Deze is ook groen van kleur. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de voetbalbond van Wales. Op dit logo prijkt ook de rode draak. Het voetbal in Wales zit in de lift. Het land deed in 1958 éénmaal mee aan het Wereldkampioenschap voetbal. Het afgelopen EK in Frankrijk was het 2e eindtoernooi dat het land haalde. Hier verraste ze vriend en vijand met fris voetbal. In de kwartfinale werd zelfs één van de favorieten België uitgeschakeld door de ploeg van onder anderen Gareth Bale, Aaron Ramsey, Ashley Williams en Joe Allen. Na een spannende halve finale was latere winnaar Portugal net te sterk voor Wales en werd de halve finale het eindstation voor de natie. Ondanks dat het land uitgeschakeld was heeft het tijdens het EK de harten van vele voetbalfans veroverd. De spelers van de kersverse bondscoach Ryan Giggs gaan alles op alles zetten om tijdens het aankomende EK weer van de partij te zijn, om de prestatie van vier jaar geleden te evenaren of misschien zelfs wel te verbeteren. Het uittenue van Wales wordt gecompleteerd door een groene broek en groene sokken. Net zoals bij alle tenue van adidas is ook bij dit tenue gebruik gemaakt van de adidas Climalite Technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden. Zodat de spelers van het nationaal team van Wales optimaal kunnen presteren.

Wales voetbalshirt kopen

Het is vanaf vandaag mogelijk om het nieuwe uitshirt van Wales te bestellen in onderstaande webshop. Het shirt kost € 85,- en is te bestellen inclusief bedrukking van het shirt. Dit kan zowel met de naam en rugnummer van één van de topspelers van Wales als met je eigen naam en rugnummer achterop. In de onderstaande winkel is het ook mogelijk om goedkopere fan artikelen te kopen van Wales. Directe levering gegarandeerd!

Scoor in DEZE WINKEL je Wales voetbalshirt en andere merchandise artikelen.