16 maart 2016

Kroatië uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Kroatië uitshirt voor Euro 2016 en de periode 2016-2017 is gelanceerd door de Kroatische voetbalbond HNS en kledingsponsor Nike. De nationale voetbalploeg van Kroatië zal het nieuwe uitshirt dragen gedurende uitwedstrijden op Euro 2016 in Frankrijk. Kroatië is op dit eindtoernooi gekoppeld aan Spanje, Tsjechië en Turkije. Ook zullen de Kroaten het uitshirt dragen tijdens de kwalificatie ter voorbereiding op het WK van 2018. Dan zijn de Kroaten gekoppeld aan Ijsland, Finland, Turkije en Oekraïne. In tegenstelling tot voorgaande Kroatië uitshirts ontbreekt het design van rode en witte blokken rondom de schouders. Wel is het uitshirt volgens traditie blauw.

Kroatië voetbalshirt Euro 2016

Het Kroatië uitshirt Euro 2016 kent hetzelfde template als het Kroatië thuisshirt Euro 2016. Dit betekent dat het shirt in het bezit is van een all-over golvend diagonaal blokkendesign. Het blokkendesign bestaat uit navy en blauwe blokken. Hiermee is het voetbalshirt bovendien gebaseerd op een legendarisch voetbalshirt uit de geschiedenis van het land. Het shirt is namelijk gebaseerd op het shirt uit 1998. Destijds behaalde het land tijdens het WK, welke ook in Frankrijk gehouden werd,  de halve finale.  In deze halve finale werd Kroatië uitgeschakeld door Frankrijk. In de strijd om de derde plek won Kroatië destijds wel van het Nederlands Elftal. Hiermee behaalde het land een knappe derde plek tijdens het WK. Destijds was Lotto nog kledingsponsor van het nationale elftal van Kroatié. Het design van de diagonale blokken van het nieuwe Kroatië uitshirt loopt over op de kleine v-hals van het Kroatië uitshirt Euro 2016. De v-hals van het voetbalshirt is aan de zij- en achterkant blauw. Tevens loopt op de achterkant van de v-hals een verticale blauwe streep. Het design bevat verder een witte Nike swoosh op de rechter borst. Nike is sinds 2002 kledingsponsor van het nationale elftal. Het logo van de Kroatische voetbalbond HNS is zichtbaar op de linkerborst. Het nieuwe Kroatië uittenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een blauw short met aan de zijkanten ook een blauwe strip. Ook hierop zijn de logo's van de HSN en Nike vertegenwoordigd. De kousen bevatten tevens deze kleur, maar kennen op de achterkant ook rode details. Check hieronder de foto's van het nieuwe voetbalshirt van Kroatië. Binnenkort schitteren sterren als Modric, Rakitic, Mandzukic en Perisic in dit nieuwe shirt. Check bovendien het nieuwe Kroatië thuisshirt 2016-2017. 

Kroatië voetbalshirt kopen

Het nieuwe Kroatië voetbalshirt voor Euro 2016 kan je vanaf komende weken kopen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Laat bovendien je voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking of check hiernaast of hieronder goedkopere Kroatië trainingskleding of t-shirts. Directe levering!

Koop het nieuwste Kroatië in deze Kroatië STORE!

of koop het nieuwste voetbalshirt hier! (inclusief t-shirts en andere merchandising)

 

Kroatie Uitshirt Euro 2016

Kroatie Uitshirt Euro 2016 2