11 september 2020

Kroatië warming-up shirt 2020-2021

De nieuwe Kroatië trainingslijn voor de periode 2020-2021 is inmiddels ook officieel gepresenteerd. Deze nieuwe collectie bevat ook een geheel nieuw Kroatië warming-up shirt. Dit betreft het trainingsshirt dat de spelers van het Kroatische voetbalelftal dragen tijdens het warmlopen ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden in de periode 2020-2021, inclusief de Nations League wedstrijden. Dit jack wordt niet gedragen tijdens de trainingen. 

Kroatië trainingsshirt Euro 2020 geheel in stijl nieuwe thuisshirt

Het Kroatië warming-up shirt 2020-2021 is dit jaar geheel blauw en bevat een all-over print van blokken over het gehele shirt. Deze blokken hebben verschillende oppervlaktes en dit design is geïnspireerd door het design van het nieuwe Kroatië Euro 2020 voetbalshirt. Ook dit tenue bevat over de body van het tenue dit design, maar dan in het rood/wit. Verder bevat het trainingstenue van het Kroatische voetbalelftal alle kenmerken van het nieuwe template van Nike. Zo is de linkermouw voorzien van een diagonale band in het rood. De andere mouw bevat de initialen van de voetbalbond: HNS (Hrvatski Nogometni Savez) en de badge van de voetbalbond staat traditiegetrouw op de linkerborst. Op de rechterborst staat de swoosh van Nike in het rood. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2000 de kledingsponsor van ''Vatreni'' en beide partijen hebben nog een contract tot 2026. Het trainingsshirt wordt afgemaakt door een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. De achterkant van het trainingsshirt is uitgerust met een combinatie van de naam en de bijnaam van het nationale elftal: HRVATSKA & VATRENI. Ook in deze tekst is weer het blokkendesign van het nieuwe warming-up shirt verwerkt.

Het Kroatië warming-up shirt is perfect te combineren met het voetbalbroekje van het Kroatië tenue. Dit betreft het rode voetbalbroekje. Beide items zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor de perfecte vochtafvoer en ventilatie. Hierdoor is het een perfect tenuetje om in te trainen, maar ook om casual te dragen deze zomer. Check bovendien het nieuwe Kroatië EK 2020 trainingspak.

Kroatië warming-up shirt bestellen

Het Kroatië warming-up shirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het shirt € 59,95 en voor kinderen is het trainingsshirt € 54,95. Het shirt is beschikbaar in de volgende kindermaten: 122, 128, 140, 152, 164 en 176.  Check in de onderstaande winkel ook andere nieuwe trainingskleding van het Kroatische voetbalelftal.

Bestel de Kroatië trainingskleding altijd in deze SHOP! 

of deze SHOP! 

of deze winkel! 

Kroatië warming-up shirt 2020-21

Kroatië warming-up shirt 2020-2021