Kroatië trainingspak 2020-2021

Ook het nieuwe Kroatië trainingspak 2020-2021 is inmiddels officieel gelanceerd door de Kroatische voetbalbond en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe trainingspak traint het keurkorps van bondscoach Zlatko Dalić tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden. In de groepsfase van het toernooi neemt het nationale team het in poule D op tegen Engeland en Tsjechië. Dit pak wordt bovendien gedragen in de voorbereiding op de WK 2022 kwalificatiewedstrijden en natuurlijk ook de Nations League wedstrijden. 

Kroatië trainingstrui en trainingsbroek 2020-2021

Het nieuwe Kroatië trainingspak voor 2020-2021 bestaat uit een weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Beide items zijn gebaseerd op het nieuwe Vapor template van Nike. Dit design komt met name terug in de trainingstrui van het nieuwe trainingspak van het Kroatische voetbalelftal. De sweater van het pak is overwegend donkerblauw en wordt gekenmerkt door het design van golven over de mouwen van de top. Deze golven lijken op een vingerafdruk en staan (waarschijnlijk) symbool voor de inwoners van Kroatië. Een ander kenmerk van het nieuwe template is de diagonale band over beide mouwen. Deze band is geheel in stijl van het Kroatië EK 2020 voetbalshirt en is voorzien van de iconische rode en witte blokken, die we kennen van het tenue van het voetbalelftal. De swoosh van Nike heeft ook een andere plaats gekregen. Deze staat niet meer op de rechterborst, maar is verplaatst naar beide mouwen. Op de borst staan wel de nieuwe logo's van de voetbalbond. De rechterborst bevat de initialen van de voetbalbond: HNS (Hrvatski nogometni savez) en de andere borst het nieuwe logo, welke gekenmerkt wordt door het checkerboard design. Verder heeft de training sweater van Kroatië de gebruikelijke, functionele details. De sweater is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen zijn voorzien van duimgaten, voor de perfecte fit. De achterkant van de top is net wat langer en dit biedt net wat extra bescherming voor de spelers.

Het nieuwe template komt ook tot uiting in de trainingsbroek van het Kroatië trainingspak. Deze bevat aan de bovenkant dezelfde print als op de mouwen van de Kroatië training top. Ook de diagonale band met het rood/witte checkerboard. Hierboven staat op de rechterpijp het logo van de HNS en op de andere pijp een rode swoosh van Nike. De Kroatië trainingsbroek voor 2020-2021 heeft een tailleband aan de bovenkant en de onderkant van de pijpen bevatten enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijk over je voetbalschoenen en/of sneakers aan en uit kunt doen. Verder heeft de broek nog steeds een toelopende pasvorm en is het uitgerust met twee zakken. Nike heeft in het nieuwe Kroatië trainingspak ook weer de Dri Fit technologie verwerkt. Hierdoor is het een ideaal trainingspak om in je vrije tijd te dragen, maar ook om in te trainen of sporten.

Check hieronder nog meer afbeeldignen van het nieuwe Kroatië trainingspak, dat vanaf nu tot de begin 2022 gedragen wordt door spelers als Modríc, Vida, Rakitíc, Perisic, Rebic, Lovren, Kovacic en andere sterspelers.

Kroatië trainingspak bestellen

Het nieuwe Kroatië Euro 2020 trainingspak kun je dus ook pas vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit pak is zeker beschikbaar voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). De trainingsbroek en trui hebben allebei een prijs van € 64,95 en kun je los van elkaar bestellen. Ook is er een pak met trainingsjack beschikbaar. Deze is € 119,95. Check ook andere Kroatië trainingskleding. Directe levering! 

Bestel je Kroatië trainingspak direct in de officiële Kroatië fanshop (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) 

of deze SHOP! 

of deze winkel! 

Kroatie trainingspak EK 2020

Kroatië trainingstrui 2020

Kroatië trainingsbroek 2020