Kroatië trainingspak 2022-2023

Kroatië draagt tijdens het WK van 2022 in Qatar een nieuw trainingspak! Dit trainingspak werd vorige week door de Kroatische voetbalbond en kledingsponsor Nike officieel gepresenteerd, tegelijkertijd met het Kroatië WK 2022 voetbalshirt. Het trainingspak wordt door het Kroatische voetbalelftal niet alleen gedragen tijdens het wereldkampioenschap, maar ook tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de andere interlands in 2022 en 2023. Het Nike Kroatië trainingspak bestaat weer uit een training sweater en een trainingsbroek. Het trainingspak heeft het Nike Strike template. Dit template gebruikt Nike voor alle trainingskleding dit seizoen.

Kroatië training sweater 2022-2023

De Kroatië training sweater 2022-2023 is overwegend donkerblauw en bevat een design van diagonale strepen en geometrische vormen aan de onderkant van de mouwen. Dit design heeft wat weg van een spinnenweb of een röntgenfoto. Deze print is kenmerkend voor het Strike template. Verder bevat de Kroatië training sweater een semi-hoge hals met een rits tot de borst. Ter hoogte van de hals bevindt zich een vlak met een ronding. Ook dit is iconisch voor het Strike template van Nike. De rechterborst is uitgerust met de swoosh van Nike in het rood en de andere borst bevat de badge van de Kroatische voetbalbond. De training sweater van het Kroatische voetbalelftal heeft verder de gebruikelijke functionele kenmerken. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de Kroatië training sweater nog meer getailleerd. Het materiaal van de trainingstrui betreft al een elastisch materiaal, dat zich perfect vormt naar het lichaam. Dit betreft namelijk een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). De achterzijde van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming.

Kroatië trainingsbroek 2022-2023

Het Kroatië WK 2022 trainingspak wordt gecompleteerd door een donkerblauwe trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat op de onderzijde van de broekspijpen dezelfde all-over print als op de mouwen van de training sweater. Op de trainingsbroek staan de logo's van Nike en de Kroatische voetbalbond en verder heeft de trainingsbroek de bekende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de Kroatië trainingsbroek is uitgerust met een FlyVent tailleband. Met deze tailleband kun je zelf naar wens de pasvorm van de broek aanpassen.

  • De trainingsbroek is uitgerust met zakken met een rits, waarin spullen opgeborgen kunnen worden.

  • Deze Kroatië broek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de trainingstrui. De trainingsbroek heeft ook een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek getailleerd om de kuiten en enkels valt.

  • De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je deze broek nog makkelijker over sneakers of voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

  • Het gehele Kroatië trainingspak is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van het trainingspak verwerkt en zorgt voor de optimale afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het officiële Nike Kroatië trainingspak 2022-2023, welke vanaf nu tot begin 2024 door de spelers en technische staf van het nationale voetbalelftal gedragen wordt.

Kroatië trainingspak bestellen

Het Kroatië trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 64,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95. De trainingsbroek heeft dezelfde prijs en in de onderstaande winkels vind je ook nog andere Kroatië trainingskleding. Directe levering!

Bestel je Kroatië trainingsak altijd in de NIKE SHOP

of deze officiële Kroatië fanshop

of deze winkel!

Kroatië trainingspak 2022-2023

Kroatië trainingsbroek 2022-2023