9 november 2015

Italië thuisshirt Euro 2016

Het nieuwe Italië Euro 2016 voetbalshirt is officieel gelanceerd door PUMA en de FIGC. In dit voetbalshirt speelt het nationale elftal van Italië de Euro 2016 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. Tijdens de kwalificatie voor het WK is La Squadra Azzurra ingedeeld in poule G met Spanje, Albanië, Israel, Macedonië en Liechtenstein. Eerder lekte het design van het nieuwe Euro 2016 voetbalshirt van Italië al uit. Nu is deze ook officieel gelanceerd door de voetbalbond en PUMA. We bespreken het design

Italië thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Italië Euro 2016 thuisshirt is uiteraard overwegend azuurblauw en wordt gekenmerkt door de dunne zilveren verticale banen over het voetbalshirt. Verder is het shirt voorzien van een klassieke ronde hals. De binnenkant van de kraag bevat een gouden lijn en strip met daarin de tekst: 'Tradizione'' (Traditie). Deze gouden lijn is ook terug te vinden over de schouders en mouwen. Verder heeft het nieuwste Italië voetbalshirt een vrij simpel design. Het logo van PUMA staat zowel op de linker borst als op de mouwen. Het Duitse sportmerk is sinds 2003 kledingsponsor van het nationale elftal en de andere vertegenwoordigende teams en eerder dit jaar werd het contract tussen beide partijen verlengd voor de lange termijn. De andere borst bevat het logo van de Italiaanse voetbalbond FIGC (Federazione Italiana Giuoco Calcio). In het logo van de voetbalbond staat vier gouden sterren. Deze sterren zijn een verwijzing naar de gewonnen WK's. La Squadra Azzurra won het WK in 1934, 1938, 1982 en 2006. Het nieuwe Italië thuistenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een geheel wit voetbalbroekje. Op het short staan ook de logo's van de voetbalbond en kledingsponsor PUMA. De kousen van het nieuwe Italië tenue zijn geheel blauw met aan de bovenkant een subtiele gouden streep en in het wit het logo van PUMA. Check hieronder de foto's van het nieuwe Italië Euro 2016 voetbalshirt, waarin sterren als Verratti, Chiellini, Pelle, Bonucci, Montolivo, Candreva, Marchisio en nog meer spelers van het nationale elftal van Italië in zullen schitteren gedurende 2016-2017. Eerder werd al het nieuwe Italië uitshirt voor Euro 2016 officieel gelanceerd. De authentic Italië voetbalshirts zijn voorzien van een speciaal systeem. Check daarover meer informatie in het onderstaande.

Italië Euro 2016 voetbalshirt kopen

Het nieuwe Italië Euro 2016 voetbalshirt kan je zowel voor KIDS als volwassenen kopen in deze Italië shop. of in de online shop van Subside Sports!  (INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING!) De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95 - € 79,95 en voor KIDS € 64,95. Laat bovendien je Italië voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van alle sterren of een eigen naam en nummer. Bij Subside Sports heb je de mogelijkheid het Italië shirt te laten voorzien van deze officiële printing. Check ook het overzicht met beschikbare Italië producten in het overzicht hieronder of hiernaast.

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Italië -Euro -2016-voetbalshirt
Italië -voetbalshirt -euro -2016

Puma -en -italie -lanceren -nieuw -euro -2016-shirt

PUMA-italie -voetbalshirt -ek -2016

Extra informatie Italië authentic voetbalshirts 2016-2017

De nieuwste Italië voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de PUMA USP Dry systeem. Dit systeem zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties. De authentic Italië voetbalshirts zijn uitgerust met nog een extra systeem. Deze zijn  met de nieuwe ACTV Thermo technology. Deze technologie is in elk nieuw PUMA Euro 2016 voetbalshirt verwerkt. Het zorgt voor een micro-massage van de huid en daarnaast in diverse zones voor een snellere en effectievere doorstroming van het bloed, hetgeen voor de spelers prestatie verbeterd moet werken. Uniek aan de PWR ACTV Thermo technologie is dat er zich in de onderarmen van het shirt mesh panelen bevinden. Deze zorgen op hun beurt weer voor extra ventilatie en bewegingsvrijheid. De authentic voetbalshirts van Italië vallen erg getailleerd.