Italië vrouwen voetbalshirts WK 2023

Adidas en de Italiaanse voetbalbond hebben nu ook de Italië WK 2023 vrouwen voetbalshirts gepresenteerd. In deze tenues speelt het Italiaanse vrouwenvoetbalelftal de WK 2023 wedstrijden en andere interlands tijdens de periode 2023-2024. Tijdens het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal speelt ''Le Azzurre'' in de poulefase tegen Zweden, Zuid-Afrika en Argentinië. Adidas is vanaf dit jaar verantwoordelijk voor de productie van de Italië voetbalshirts. Voorheen werden de tenues geproduceerd door Puma en dit zijn dus de eerste Italië dames voetbalshirts van de hand van adidas. De Italië dames voetbalshirts hebben hetzelfde design als de voetbalshirts die de mannen dragen, de Italië voetbalshirts 2023-2024.

Italië thuisshirt vrouwen 2023-2024

Zoals alle adidas vrouwen voetbalshirts hebben de Italië dames voetbalshirts 2023-2024 een natuurfenomeen als thema en bij de Italië voetbalshirts betreft dit marmer, een gesteente dat een centrale rol speelt in het landschap van Italië. Het Italië vrouwen thuisshirt is blauw en bevat een all-over marmer print. Deze print wordt gekenmerkt door flitsende diagonale lijnen. Het voetbalshirt is ook uitgerust met gouden accenten. Achter de ronde hals bevindt zich een gouden lijn, welke ook weer terug komt aan de onderkant van de mouwen. De zijkanten van het tenue bevatten drie lijnen in de kleuren van de Italiaanse vlag: groen/wit/rood. De band loopt door naar de onderkant van de achterzijde van het tenue. De adidas strepen op de schouders zijn wit en hetzelfde geldt voor het adidas logo op de rechterborst. Dit betreft het nieuwe adidas performance logo. Dit logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken. De andere borst is uitgerust met het embleem van de Italiaanse voetbalbond, de FIGC (Federazione Italiana Giuoco Calcio). Dit betreft ook het nieuwe logo van de voetbalbond. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de naam van het land: ITALIA. Het Italië vrouwentenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met op de zijkanten witte adidas strepen en op de achterkant de drie banen in de kleuren van de Italiaanse vlag. De kousen zijn blauw met witte adidas strepen en bevatten ook de naam van het land.

Italië uitshirt vrouwen 2023-2024

Het Italië vrouwen uitshirt 2023-2024 is effen wit en bevat eenzelfde soort marmer print in het donkerblauw en goud op de voorzijde van het voetbalshirt. Alle details op het uitshirt zijn ook donkerblauw. Dit is namelijk de kleur van de ronde hals, de adidas strepen op de mouwen, de band aan de onderkant van de mouwen en de taping op de zijkanten van het voetbalshirt. De logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met effen witte adidas strepen. De kousen zijn ook effen wit met aan de bovenkant een donkerblauwe band met daarin beige adidas strepen.

Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de Italië vrouwen voetbalshirts uitgerust met de nieuwste performance technologieën. De authentic tenues (de versie die de speelsters dragen) bevatten de adidas HEAT.RDY technologie en de replica voetbalshirts de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De match voetbalshirts vallen alleen meer getailleerd, bevatten extra ventilatiezones en zijn lichter.

Italië dames voetbalshirt bestellen

De Italië vrouwen voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) zijn de voetbalshirts € 69,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 40,- en de kousen zijn € 23,-. In deze winkels kun je de Italië dames tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de speelsters ook op het tenue dragen.