Dit trainingspak draagt Italië tijdens EK 2024

De nieuwe Italië trainingscollectie 2024-2025 is bekend en bevat ook weer een gloednieuw trainingspak!  Het trainingspak wordt door het team van Luciano Spalletti gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK 2024 wedstrijden en de andere interlands in de periode 2024-2025. Ook komend jaar bestaat het trainingspak van Italië weer uit een training sweater en een trainingsbroek.

Italië training sweater 2024-2025

Het Italië trainingspak 2024-2025 heeft komend seizoen het nieuwe adidas TIRO24 template. Dit template komt met name terug in de golf op de zijkanten van de training sweater. De training sweater heeft dezelfde kleurencombinatie als het Italië thuisshirt 2024-2025. De trainingstrui heeft dezelfde kleurencombinatie als het Italië EK 2024 thuisshirt. De sweater is azuurblauw met details in de kleuren van de Italiaanse vlag. De drie adidas strepen zijn namelijk in stijl van de Italiaanse tricolore: rood/wit/groen. De golf op de zijkanten van de Italië training sweater heeft een lichtere tint blauw en bevat een patroon van dunne strepen, die ook weer als een golf door het vlak heenlopen. Het adidas logo op de rechterborst is goud en op de andere borst prijkt het nieuwe logo van de Italiaanse voetbalbond, inclusief vier gouden sterren. De Italië sweater heeft verder de bekende kenmerken. De sweater is uitgerust met een semi hoge hals met een rits tot de borst en aan de onderkant van de mouwen bevinden zich duimgaten. De achterkant van de sweater is iets langer, voor de optimale bescherming.

Italië trainingsbroek 2024-2025

De Italië Euro 2024 trainingsbroek is donkerblauw en bevat aan de bovenkant van de zijkanten hetzelfde vlak als op de sweater en op de onderkant bevinden zich de adidas trademark strepen in de kleuren van de vlag. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de nationale voetbalbond en adidas. De trainingsbroek heeft verder de standaard kenmerken:

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Tailleband met trekkoord om pasvorm mee aan te passen
  • Zakken met ritsen aan zijkanten
  • Tapered pasvorm; de trainingsbroek valt strak om de enkels en kuiten
  • Enkelritsen aan onderkant

Dit trainingspak wordt door het Italiaanse voetbalelftal gedragen tot maart 2026. Rond die periode lanceert de voetbalbond pas weer een nieuwe collectie. 

Italië trainingspak bestellen

Het adidas Italië trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) is de training sweater € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 69,95. De trainingsbroek is beschikbaar vanaf € 59,95. Check bovendien andere nieuwe trainingskleding van ''La Squadra Azzurra'' en natuurlijk ook de nieuwste voetbalshirts. 

Dit trainingspak draagt Italië tijdens EK 2024
Dit trainingspak draagt Italië tijdens EK 2024
Dit trainingspak draagt Italië tijdens EK 2024